• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Kocasinan’ın modern kurban kesin yerleri bayrama hazırlanıyor

Kocasinan’ın modern kurban kesin yerleri bayrama hazırlanıyor
Kocasinan Belediyesi Kurban bayramına hazırlanıyor. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe sakinlerinin Kurban Bayramını daha sağlıklı, daha rahat, daha temiz...

Kocasinan Belediyesi Kurban bayramına hazırlanıyor. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe sakinlerinin Kurban Bayramını daha sağlıklı, daha rahat, daha temiz ve daha huzurlu geçirmesini sağlamak adına modern mobil kesimhaneleri ve modern kurban satış alanları hazırladıklarını söyledi.

Hazırlıkların devam ettiği Oymaağaç Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar'a incelemeler sırasında Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve Belediye Birim Müdürleri eşlik etti. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların daha sağlıklı, daha güvenli ve daha huzurlu bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için hazırlıkların sonuna gelindiğini belirtti.

Modern kurban kesim yeriyle Türkiye'ye örnek olduklarını kaydeden Başkan Çolakbayrakdar, "Kocasinan Belediyesi olarak 3 yıldan beri vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini yerine getirmeleri için hazırlıklar yapıyoruz ve burada kurban kesim hizmeti veriyoruz. Bu yılda geçen yıllarda olduğu gibi alnımızın akıyla bu hizmeti yerine getirebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kesim yerimizde kurban satışı için hazırlanan 150 noktada önümüzdeki günlerde kurban satışına başlanacaktır." diye konuştu.

Oymaağaç Mahallesi'nde 3 tane büyükbaş 2 tane küçükbaş olmak üzere 5 noktada kurban kesim yeri hazırladıklarını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Geçen yıl 2 tane büyükbaş kesim yerimiz vardı, bu yıl 3'e çıkarıldı. Böylelikle vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vereceğiz. Bunun dışında Kocasinan sınırları içerisinde Fatih ve Mimarsinan Mahallerinin pazar yerleri olmak üzere 2 farklı noktada kesim hizmeti vereceğiz. Diğer pazar yerlerinde ise vatandaşlar kendi kasaplarıyla kesim hizmetini yine alacaklar. Kocasinan Belediyesi olarak her türlü temizlik hizmeti ve yapılması gereken diğer hizmetleri vereceğiz. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde Kurban Bayramını geçirmeleri ve ibadetlerini güzel bir şekilde yapabilmeleri için olağan gayretimizle çalışıyoruz. Kurban Bayramı'nın özellikle ilk günü daha çok yoğunluk yaşanıyor. Bu nedenle bayramın ilk gününde hizmetlerimizi hakkıyla yerine getirebilmek için çok önceden çalışmalarımıza başlıyoruz."

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, "Temennimiz vatandaşlarımız kurban ibadetlerini daha huzurlu ve daha sağlıklı bir şekilde yerine getirmeleridir. Bunun için Kocasinan Belediyesi olarak 7 gün 24 saat olan hizmetimiz, Kurban Bayramı öncesi devam ediyor ve bayramda da devam edecek" diyerek noktaladı.

Kocasinan’ın modern kurban kesin yerleri bayrama hazırlanıyor

Kocasinan’ın modern kurban kesin yerleri bayrama hazırlanıyor

Kocasinan’ın modern kurban kesin yerleri bayrama hazırlanıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim