• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Kocasinan’dan Konut, İşyeri, Akaryakıt İstasyon Alanı Satış İhalesi

Kocasinan’dan Konut, İşyeri, Akaryakıt İstasyon Alanı Satış İhalesi
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, büyüyen, gelişen, değişen ve yenilenen Kocasinan'da vatandaşın ihtiyacını karşılamak amacıyla ürettikleri...

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, büyüyen, gelişen, değişen ve yenilenen Kocasinan'da vatandaşın ihtiyacını karşılamak amacıyla ürettikleri çeşitli nitelikteki arsaları 12 Nisan 2016 Salı Günü ihaleyle satacaklarını söyledi.

'Yeni Kayseri Kocasinan'da Kurulacak, Kocasinan, Kayseri'nin Yeni Yüzü Olacak" sloganıyla yola çıktıklarını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," İnsanların hayatını kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak amacıyla gece-gündüz çalışıyoruz. Bu gayretin sonucu olarak Kocasinan; büyüyor, değişiyor, yenileniyor ve gelişiyor. İmar hareketlerindeki gelişmelerin sonucunda vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu; konut, işyeri, küçük sanayi işletmesi, ticaret ve akaryakıt istasyonu alanları ürettik. Bunları ihaleyle satıp Kocasinan'a yaptığımız hizmetleri artırmak için kaynak üreteceğiz. Halkımızdan aldığımızı yine onlara geri ödeyeceğiz" dedi.

Başkan Çolakbayrakdar 12 Nisan 2016 Salı Günü Encümen huzurunda gerçekleştirecekleri ihaleyle ilgili şu bilgileri verdi:" 2886 Sayılı İhale Kanunu'na göre Şeker ve Zümrüt Mahallesi'nde Orta Yol üzerinde birer akaryakıt istasyonu alanını kapalı teklif usulüyle, Melikgazi Yeni Mahalle'de 4 lüks daire, Yenidoğan'da 2 ticaret alanı, Erkilet Dere, Mithatpaşa ve Yenidoğan'da 15 konut alanıyla Yeni Sanayi Gazali Caddesi sonunda bulunan 12 küçük sanayi işyeri alanını açık teklif usulüyle ayrı ayrı satışa çıkaracağız. Kocasinan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda saat 14'ten itibaren gerçekleştireceğimiz ihalelere katılmak isteyenler Belediyemiz Emlak ve Gelir Müdürlüğü'nden ihale şartnamesini alabilir, ilgilenenler www.kocasinan.bel.tr adresinden ayrıntılı bilgi edinebilir."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim