• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kocasinan’da Hanım Eli

Kocasinan’da Hanım Eli
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın eşi Fatma Çolakbayrakdar, Bayır-Bucak Türkmenleri için hamur açtı, gözleme pişirdi ve standa geçip...

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın eşi Fatma Çolakbayrakdar, Bayır-Bucak Türkmenleri için hamur açtı, gözleme pişirdi ve standa geçip satış yaptı.

Kocasinan İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Bayır-Bucak Türkmenleri İçin Yardım Kampanyası, Şehit Mehmet Ünal Kuran Kursu'nun bahçesinde açılan kermesle devam etti. Kermesin açılışına Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın eşi Fatma Çolakbayrakdar ile İl Müftü Yardımcıları Atıf Akşit, Mahmut Taşyapan, İlçe Müftüsü Yahya Çankaya, Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Nuriye Çetin, Kuran Kursu öğreticileri, öğrencileri ve mahalle sakinleri katıldı. Program Hunat Camii Müezzini Fatih Demir'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra katılımcılara hitap eden İl Müftü Yardımcısı Atıf Akşit, kermesin düzenlenmesinde emeği geçen hayırseverlere, mahalle halkına, Kuran Kursu Öğreticileri ve öğrencileri ile Kocasinan Belediyesi'ne destekleri için teşekkür etti.

Daha Sonra Bir konuşma yapması rica edilen Fatma Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın yurt dışında olması nedeniyle kermese katılamadığını ancak kendisi aracılığıyla selamlarını gönderdiğini ifade etti. Fatma Çolakbayrakdar, Kayseri'nin cömertliğin memleketi olduğunu belirterek "Nerede bir mazlum, ihtiyaç sahibi bir masum varsa kendi işimizi toparlayıp, kendimizi de unutup önce oraya koşuyoruz. Sizlerden Allah razı olsun, emeklerinizi zayi etmesin. Tüm İslam Aleminin birlikteliği için bu da bir vesile olsun inşallah." dedi.

Konuşmaların ardından İl Müftü Yardımcısı Mahmut Taşyapan Bayır-Bucak Türkmenleri ve sıkıntı içerisindeki tüm mazlumlar için dua ettirdi.

Açılan tüm stantları tek tek ziyaret eden Fatma Çolakbayrakdar, Bayır-Bucak Türkmenleri için hamur açıp gözleme pişirdi. Kermese katılanların ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılaşan Çolakbayrakdar, stantlara geçip satış da yaptı.

Kermeslerden elde edilen gelirle yaklaşık 25 TIR'lık ihtiyaç malzemesi alındığı ve TIR'ların 1 hafta içerisinde Bayır-Bucak Türkmenleri'ne gönderileceği belirtildi.

Kocasinan’da Hanım Eli

Kocasinan’da Hanım Eli

Kocasinan’da Hanım Eli

Kocasinan’da Hanım Eli

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim