• BIST 9693.46
  • Altın 2504.678
  • Dolar 32.5828
  • Euro 34.7996
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Kocasinan Yeraltı Konteynırları Beğenildi

Kocasinan Yeraltı Konteynırları Beğenildi
Farklı ve yeni hizmetleriyle dikkat çeken, yoğun gayretiyle beğenilen Kocasinan Belediyesi'nin farklı hizmeti "Yeraltı Konteynırı" kullanıcılardan tam...

Farklı ve yeni hizmetleriyle dikkat çeken, yoğun gayretiyle beğenilen Kocasinan Belediyesi'nin farklı hizmeti "Yeraltı Konteynırı" kullanıcılardan tam not aldı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaşanabilir mekanlar sunmak için yapılan çalışmalarda çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak amacıyla kullandıkları yeraltı konteynerlerının sayısını artırmaya başladıklarını söyledi.

Temizlik işlerine önem verdiklerini ve titiz çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar," Daha temiz bir Kocasinan için hijyene dikkat ediyor, vatandaşlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Yurtiçi ve yurt dışındaki teknolojik gelişmeleri takip ederek hayatı kolaylaştıracak nitelikte olanları alıyoruz. Yeraltı konteynırları da bunlardan biri. Çöp toplama için 2 yeraltı konteynırını kullanmaya başlamıştık. Kullanıcılar tarafından beğenilen ve beklediğimizden fazla yararını gördüğümüz yeraltı konteynırlarının sayısını sürekli artırıyoruz. Kötü görüntü, koku ve kirliliği engellemek için şehir merkezinde 34 noktaya yeraltı konteynırı yerleştirdik" dedi.

Yeraltı konteynırlarının yeni olmasına rağmen vatandaşların olumlu tepkilerinin kendilerini memnun ettiğinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, "Hacmi daha büyük binlik konteynır kullanıyoruz. Dış cephelerinin beton sistemli olması uzun süreli kullanım imkanı sağlıyor. Günlük iki ton çöp etrafa saçılmadan, kötü koku, hijyenik tehdit oluşturmadan depolanıyor. Araçlarımızdaki hidrolik sistemle koyteynır çıkarılıp, içi boşaltıldıktan sonra tekrar yeraltına indiriliyor. Konteynırda biriken çöp suları araçlarımız tarafından yıkanıp temizleniyor. Yeraltı konteynırlarını yaygınlaştırmak için çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

Kocasinan Yeraltı Konteynırları Beğenildi

Kocasinan Yeraltı Konteynırları Beğenildi

Kocasinan Yeraltı Konteynırları Beğenildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim