• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Kocasinan İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Kocasinan İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
AK Parti Kocasinan Şubat Ayı İlçe Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Kocasinan Şubat Ayı İlçe Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.

Ak Parti İl Başkanlığındaki toplantıya, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Milletvekili İsmail Tamer, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İlçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. En önemli konunun hızlı tren olduğuna değinen Tamer, "Ulaştırma Bakanlığı'nın Bolu güzergahı üzerindeki proje çalışmaları devam ediyor. Diğer bir konuda hava alanının genişletilmesi ile ilgili askeriyenin tahsisi konusu vardı. Bu konuda halledildi. Şimdi, Devlet Hava Meydanları ile yapılacak çalışmaları takip ediyoruz. Hem Apronlar, hem de jumbo jetlerin rahatlıkla park edeceği, park alanlarının yapılması ile ilgili projeler çiziliyor. Bölge Hastanesi'nin yapımı devam ediyor. İnşallah 2017'nin sonuna doğru bitirilip, faaliyete geçmesinin planlıyoruz.

Bu projelerin yanı sıra, Kayseri için önemli bir diğer konuda tarım ve hayvancılık. Bu konuda da önemli projelerimiz ve çalışmalarımız var. Bunları yakından takip ediyoruz. Kayseri için elimizden gelen her türlü imkanı kullanmaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç da, üyelik konusunda teşkilat mensuplarını bilgilendirerek, "Partimize hem yeni üye kazandıracağız, hem de eski üyelerimizi ziyaret ederek, bilgilerini güncelleyeceğiz. Partimize yeni üyeler kazandırmaları konusunda taleplerde bulunacağız.

Artık düşman ülke değil. güçlü ülke var. Türkiye olarak bizim de bu güçlü ülkeler arasında yerimizi almamız gerekiyor. Bu güçlü ülkelerin arasında yerimizi almamız içinde teşkilatlar olarak bizlerin üzerine düşen görevleri layığı ile yerine getirmemiz gerekiyor." dedi.

Son olarak konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise, mahallelere yapılan semt konakları ve yeni dönemde yapılacak belediye çalışmaları hakkında teşkilat mensuplarını bilgilendirdi.

Yapılan konuşmaların ardından da teşkilat mensupları ile karşılıklı görüş verişinde bulunuldu.

Kocasinan İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Kocasinan İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Kocasinan İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim