• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Kocasinan Belediyesi, Akşemsettin Caddesi’ni Yeniledi

Kocasinan Belediyesi, Akşemsettin Caddesi’ni Yeniledi
Her gün farklı bir yenilik haberiyle gündeme gelen Kocasinan Belediyesi yoğun yerleşim birimlerinden Mevlana'da Akşemsettin Caddesi'ni 1,1 milyon lira harcama...

Her gün farklı bir yenilik haberiyle gündeme gelen Kocasinan Belediyesi yoğun yerleşim birimlerinden Mevlana'da Akşemsettin Caddesi'ni 1,1 milyon lira harcama yaparak bütün alt yapısıyla birlikte yeniledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın önemli geçiş güzergahlarından Mevlana Mahallesi'nde Akşemsettin Caddesi'ni yenilediklerini söyledi.

Kocasinan'ın çok hızlı bir gelişim, değişim ve yenilenme süreci içinde olduğunu vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Mevlana Mahallesi; Yeni Kayseri Adalet Sarayı, İstinaf Mahkemesi ve Yeni Vergi Dairesi'ne geçiş noktasında önemli bir güzergahta yer alıyor. Biz yoğun araç ve yaya trafiği yaşanan ve haliyle zamanla yorulan ve yıpranan ana ulaşım güzergahlarını bütünüyle yeniliyoruz. Akşemsettin Caddesi'ni kısa sürede yeniledik" dedi.

Mevlana Mahallesi Akşemsettin Caddesi'ni yenileme işine freze çalışmalarıyla başladıklarını hatırlatan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," Caddenin 9 metre genişliğindeki 800 metre uzunluğundaki Akşemsettin Caddesi'ne yaklaşık 2 bin ton altyapı malzemesi döşedik. Yolun kaplaması için de 2 bin ton asfalt serdik. Yaklaşık 7 bin metrekare bordür yaptık. KASKİ, Elektrik Şirketi, Telekom, KAYGAZ gibi diğer alt yapı eksiklikleri de bu vesileyle tamamlandı" şeklinde konuştu.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdarsözlerini şöyle tamamladı: "Önemli ulaşım merkezlerinden olan Akşemsettin Caddesi'ni yenileme işlemleri için yaklaşık 1,1 milyon lira harcama yaptık. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı, güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edebilecekleri bir yol haline getirdik. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kaza bela vermesin."

Kocasinan Belediyesi, Akşemsettin Caddesi’ni Yeniledi

Kocasinan Belediyesi, Akşemsettin Caddesi’ni Yeniledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim