• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) tarafından her hafta düzenlenen Cumartesi Kahvaltısına katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,...

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) tarafından her hafta düzenlenen Cumartesi Kahvaltısına katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Allah, huzur ortamımızı elimizden almak isteyenlere fırsat vermesin." dedi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ASKON tarafından her hafta düzenlenen Cumartesi Kahvaltısına katıldı. Karşılama konuşmasını yapan ASKON Kayseri Şube Başkanı Ali Özcan, "Zaman zaman bu tarz etkinliklerimizi yapmaya ve üyelerimizin kaynaşmasını sağlayacak ortamlar oluşturmaya gayret gösteriyoruz. Bu tarz ortamların ve bu tarz birlikteliklerin çok faydası oluyor. Bizler daha çok dostluk ve arkadaşlıkları pekiştirecek çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. İş adamları kimliğimize hitap edecek ticari çalışmalar üzerine faaliyetlerimizi yürütmeye gayret gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

Kahvaltıda, dernek üyeleri ile sohbet eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise, iş adamlarının sorularını yanıtladı. Çolakbayrakdar, "Hepiniz iş dünyası içerisinde ve gündelik hayatın içerisinde neler olduğu çok daha fazla yaşıyorsunuz. Ülkede bir istikrar ve huzur ortamı varsa bundan en çok sizler etkileniyorsunuz. Eğer bir olumsuzluk ve istikrarsızlık varsa yine bundan da sizler etkileniyorsunuz. Olumlu veya olumsuz direk sizlere yansıyor. Bununla birlikte de kademe kademe toplumun her tarafında bu ve benzeri sıkıntılar oluşabiliyor. Huzur varsa, güven varsa ve istikrar varsa hep birlikte el birliği ile bu güzellikten istifade ediyoruz. İş dünyamızda da ekonomimiz büyüyor, iş adamlarımızın işleri büyüyor ve daha iyi işler yapma noktasında hem motivasyonları artıyor hem de bir sonraki güne bu ülkeye daha iyi neler yapabiliriz diye gayret ediliyor. Bundan dolayı ülkemizde ki güvenin, huzurun ve karın artarak devam etmesini diliyorum. Allah, bu ortamı elimizden almak isteyenlere fırsat vermesin, huzurumuzu ve güvenimizi daim eylesin. Bizler, bize bakan yönü ile çalışı gayret edeceğiz. Ülkemizi ve şehrimizi büyütmek adına, ekonomimizi geliştirmek adına bu gayretimiz sürecek ve devam edecek." diye konuştu.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim