• BIST 9079.97
  • Altın 2322.335
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.9435
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan sakinlerine daha hızlı, kaliteli ve çözüm odaklı hizmet vermek adına yeni projeler hazırladıklarını...

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan sakinlerine daha hızlı, kaliteli ve çözüm odaklı hizmet vermek adına yeni projeler hazırladıklarını söyledi.

Kocasinan Belediyesi'nin her geçen gün gelişip, değişip yenilendiğini vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, birim müdürleriyle yaptıkları toplantılarda 2016 projelerini masaya yatırıp beyin fırtınası gerçekleştirdiklerini söyledi. 2016 yılında 2015 yılında gerçekleştirdikleri çalışmaları aşarak yeni projeleri hayata geçireceklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, "Kocasinan sınırlarında yaşayan vatandaşlarımızın hayat standartlarını daha da yükseltmek, insanlarımızın daha mutlu ve daha huzurlu olduğunu görebilmek ve sorunları çözebilmek adına vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmeti her geçen gün arttırarak devam ettirip, yeni hizmetler sunmaya odaklandık. Ulaşımdan, sağlığa, imardan sosyal hayata kadar her alanda hizmet için varız. Daha iyi hizmet için daha yeni projelerle 2016, Kocasinan yılı olacak" dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nden hizmet alan vatandaşların, taleplerini veya şikayetlerini iletip daha kısa sürede cevap alabilmeleri, sorunlarına hemen çözüm bulabilmeleri ve rutin işlemlerini daha hızlı yapabilmeleri için titiz ve özenli çalıştıklarını belirterek, bu amaçla belediye bünyesinde modern bir çözüm merkezini, hizmete sunmaya hazırlandıklarını vurguladı.

Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla bir proje üretim toplantısı gerçekleştiren Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Buna modern yönetimde beyin fırtınası deniyor. Sunacağımız hizmetlerin kalitesini, hızını ve verimliliğini daha da artıracak yeni projeler için gayret gösteriyoruz" dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, ilerleyen zaman dilimlerinde de Kocasinan Belediyesi'nde beyin fırtınasının devam edeceğini, hizmet odaklı yeni projelerin hayata geçirileceğini belirterek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim