• BIST 9530.47
  • Altın 2474.141
  • Dolar 32.5012
  • Euro 34.7677
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 17 °C

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:
Kocasinan Belediyesi tarafından Tam Öğrenme Merkezleri Projesinin birinci dönem kapanış programı yapıldı.

Kocasinan Belediyesi tarafından Tam Öğrenme Merkezleri Projesinin birinci dönem kapanış programı yapıldı.

Osman Düşüngel Ortaokulunda yapılan birinci dönem kapanış programına Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, ilçe milli eğitim müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programda konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Bizim dağıtmış olduğumuz TEOG setleri ile ilgili biliyorsunuz bir ara döneme geldik. 3 dene sınavı yapıldı. Bu deneme sınavlarından sonra inşallah önümüzdeki dönem yenileri devam edecek. Bizlere ara döneme kadar sizlerin neler yaptığına bakmak için İl Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte buraya kadar geldik. Herhalde bu yapılan uygulamadan son derece memnunsunuzdur" diye konuştu.

Çolakbayrakdar ayrıca, "Bildiğiniz üzere bu deneme testlerinin dağıtımına sizlerle birlikte başlamıştık. Öğrencilerimiz bizim dağıtmış olduğumuz bu testlerde Matematik, Türkçe, Fen Bilimleri, İngilizce, İnkılap Tarihi ve Din Bilgisi dersleri ile ilgili hem konu anlatımları hem deneme sınavlarının olduğu birtakım etkinliklerle programlarını yapıyorlar. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün denetiminde devam eden bu iş okullarda sürüyor. Bu iş ayrıca öğretmenlerimizin de özverili gayretiyle yapılıyor. Milli Eğitimimizin bütün kademesindeki öğretmen arkadaşlarımız bu işe özverili gayret ettikleri için iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Daha önceki dönemlerde bunun uygulamaları ufak olarak yapılmış. Bu uygulamalar sonucunda da büyük başarılar elde edilmiş. Bu dönemde bu projeyi Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte daha geniş bir tabana yayarak ilçemizde bulunan 48 ortaöğretim okulunda 8. sınıftaki yaklaşık 7 bin öğrenciyi bu kitaplarla buluşturarak iyi bir çalışma sergilediğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

'Bu sene ki uygulamamız inşallah verimli olur" diyen Çolakbayrakdar, "Gelecek sene bu başarı grafiği yükselirse bu uygulamayı şehrimize yayarız. Kayserimizde TEOG'dan başlamak üzere gelişimi arttıracak bir seviye olmasını arzu ediyoruz. Gençlerle ilgili bir proje varsa biz onun yanında olduğumuzu söylemek istiyorum. Ölçe değerlendirme sınavları neticesinde birinci dönem karnelerinizi aldıktan sonra birinci, ikinci ve üçüncü olmuş kardeşlerimizi ödüllendireceğiz. Yine ikinci dönemde de aynı dereceleri alan öğrencilerimizi ödüllendireceğiz ve iki dönem sonunda birinci olan kardeşimize de sürpriz bir hediyemiz olacak. Burada da bunun müjdesini verelim" ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ise, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak başatmış olduğumuz tam öğrenme projesi kapsamında Kocasinan Belediyemiz ilçede bulunan 8. Sınıf öğrencilerine tam öğrenme setlerini dağıttı. Bu Kocasinan bölgesindeki başarıyı arttıracağı aşikardır. İlk aldığımız verilerde bize bunu gösteriyor" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ile selfie çekindi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim