• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Kocası Tarafından Yakılan Kadın Sonunda Boşandı

Kocası Tarafından Yakılan Kadın Sonunda Boşandı
Kocaeli'de uyurken eşi Ahmet Duran tarafından üzerine dökülen kaynar su ile yakıldığı iddia edilen Ayten Duran, eşine açtığı boşanma davasının 3....

Kocaeli'de uyurken eşi Ahmet Duran tarafından üzerine dökülen kaynar su ile yakıldığı iddia edilen Ayten Duran, eşine açtığı boşanma davasının 3. duruşmasında boşanabildi. Davada 2 bin TL manevi tazminat kazanan Ayten Duran, çocukların velayetini de üzerine aldı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Yenişehir mahallesinde 28 Mart Pazartesi gece saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre Ayten Duran, evden uzaklaştırma cezası olmasına rağmen alkollü bir şekilde eve giren boşanmak istediği 20 yıllık eşi Ahmet Duran tarafından kaynar su ile yakılmıştı. İddiaya göre eşi tarafından başından aşağıya dökülen kaynar su ile ciddi şekilde haşlanarak yaralanan ve Derince Eğitim Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'nde tedavi gören Ayten Duran, olaydan önce eşine açtığı boşanma davasının 3. duruşmasında boşandı.

Kocaeli Adliyesi 3. Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davasının 3. duruşmasına Ayten Duran ve kızı Gül Duran katılmazken, taraf avukatları ve eşini yaktığı iddia edilen Ahmet Duran katıldı. Duruşmada Ahmet Duran iddiaları reddederken, tarafların iddialarının dinleyen mahkeme heyeti Duran çiftinin ayrılmasına karar verdi. Mahkeme heyeti Ahmet Duran'ın çocukları ve eşine 150'şer TL nafaka, 2 bin TL manevi tazminat ödemesine ve çocukların velayetinin anneye verilmesine karar verdi.

"KENDİ KENDİNİ YAKTI"

Boşanma davasının ardından Kocaeli Adliyesi önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak hakkındaki iddiaları yalanlayan Ahmet Duran, "Ben yapmadım, kendi kendini yaktı. Benim üzerime attı. Avukatı da 17 yaşındaki kızımı mahkemeye getirip zorla konuşturdu. Kızımın ve hanımın iddialarını yalanlıyorum, böyle bir şey yok yani" dedi.

"MAĞDUR OLDUM İŞİMİ KAYBETTİM"

Evden uzaklaştırması olduğu için eski eşi Ayten Duran'ı hastanede ziyaret edemediğini söyleyen Ahmet Duran, "Hakkımda yakalama kararı yok. 10 gün hapis cezam var onu bugün temyize çıkaracağım. Olay nedeniyle işimi kaybettim. Mağdur oldum" diye konuştu.

"ONUN DIŞARIDA OLMASI BENİ TEDİRGİN EDİYOR"

Hastanede gördüğü tedavi sonra taburcu olan ve eşinden 3. duruşmada boşanan Ayten duran ise, "Boşandım, adalet yerini buldu. İnşallah cezasını da çeker. Bundan sonra çoluk çocuğumla yoluma bakacağım. İşime gücüme bakacağım. Onun ceza alması için elimden geleni yapacağım. Onun dışarıda olması beni tedirgin ediyor. Kendisinden hiçbir beklentim yok, beni rahatsız etmesin yeterli. Bir an önce içeri girmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

"BEN DELİ MİYİM KENDİMİ YAKAYIM?"

Eski eşinin olayı yapmadığını söylemesini anlamsız bulduğunu belirten Ayten Duran, şöyle konuştu:

"Ben kendi kendimi neden yakayım deli miyim? Niçin yakayım, ben hastaneye gitmeye hiç meraklı değilim. İşim gücüm vardı. Beni yaktıktan sonra suyun altına girmemi engelledi. Hepsi yalan. "Suya tutmayacağım, bağırma. Kimse duymasın" dedi. Daha da dövmeye uğraştı beni de çocuklar yetişti. Yaktı bir de dövmeye çalıştı. Boşanma mahkemesini geri al diye bana bağırdı. İyileşmeye uğraşıyorum hala. Doktor, "Yavaş yavaş iyileşiyorsun" dedi. Kolumda biraz sıkıntı kaldı. Fizik tedaviye gideceğim, ameliyatlık olabilirim iyileşemezsem. İlaçlarımı kullanıyorum. Yüzde 26 yanığım var 2. derece. Raporumu mahkemeye sunacağım, ceza mahkemesine."

"UYKULARIM KAÇTI PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORUM"

"Çocuklarımın velayeti bana verildi. Bir de 2 bin TL manevi tazminat kazandım, adalet yerini buldu. Onlar sorun değil de yaptıkları geçmez. Yaralarım da iyileşse geçmeyecek. Parasında değilim, önemli olan sağlığım yerine geldi. Uykularım kaçtı uyuyamıyorum. Psikolojik tedavi görüyorum."

Kocası Tarafından Yakılan Kadın Sonunda Boşandı

Kocası Tarafından Yakılan Kadın Sonunda Boşandı

Kocası Tarafından Yakılan Kadın Sonunda Boşandı

Kocası Tarafından Yakılan Kadın Sonunda Boşandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim