• BIST 9079.97
  • Altın 2300.464
  • Dolar 32.3187
  • Euro 35.088
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Kocası Tarafından Öldürülen Kadının Cenazesi Morga Kaldırıldı

Kocası Tarafından Öldürülen Kadının Cenazesi Morga Kaldırıldı
Bartın'da dün akşam eşi tarafından tarlada öldürülen kadının cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bartın Devlet Hastanesi Morgu'na...

Bartın'da dün akşam eşi tarafından tarlada öldürülen kadının cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bartın Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bartın'ın Amasra ilçesi Şükürler köyünde yaşayan 1 çocuk babası 32 yaşındaki Fikri T., eşi Gülfer (23) ile akşam saatlerinde gittikleri tarlada çalışırken, iddiaya göre, eşinin telefonuna gelen mesajlar yüzünden tartışmaya başladı. Bu sırada silahını çıkartan Fikri T. eşini sırtından vurarak öldürdü. Fikri T. olayın ardından sabah, fabrikaya işçi taşıyan 37 yaşındaki Muhammet A.'nın servis aracına bindi. Araçta şoför koltuğunun yanındaki koltuğa oturan Fikri T. belinden çıkardığı silahla Muhammet A.'ya 2 el ateş etti. Fikri T., olayın ardından araçtan inerek kayıplara karışırken, Muhammet A. ise göğsüne ve başına isabet eden kurşunlar nedeniyle hayatını kaybetti. Köy sakinlerinin jandarmaya haber vermesinin ardından olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edildi. Yapılan incelemede zanlının, akşam saatlerinde evlerinin yaklaşık 5 kilometre uzağında bulunan tarlada eşi Gülfer'i öldürdüğü de tespit edildi. Köy sakinleri, şoför ve öldürülen kadının arasında ilişki olduğu yönünde köyde dedikoduların çıkartıldığını, cinayetin de bu yüzden işlenmiş olabileceğini iddia etti.

Sabah saatlerinde servis şoförünün cesedi Bartın Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, jandarma ve polis ekipleri olay sonrası firar eden Fikri T.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Tarlada öldürülen Gülfer T.'nin cansız bedeni de Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Gülfer T.'nin ailesi kızlarının cansız bedeninin morga konulması sırasında sinir krizi geçirdi.

Kocası Tarafından Öldürülen Kadının Cenazesi Morga Kaldırıldı

Kocası Tarafından Öldürülen Kadının Cenazesi Morga Kaldırıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim