• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Kocamın Ailesi 46. Bölümde heyecan doruktaydı! -Video Haber-

Kocamın Ailesi 46. Bölümde heyecan doruktaydı! -Video Haber-
FOX'ta Perşembe akşamları ekrana gelen dizi Kocamın Ailesi 46. Bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi.

Ar Apartmanı'nda yaşanan günlük olayları ekrana aktaran Kocamın Ailesi son bölümünde Güneş ve Tarık'ın aileleri arasındaki çekişme damga vurdu! İşte Kocamın Ailesi son bölüm ve ayrıntıları.

Ekranların eğlenceli yapımlarından olan Kocamın Ailesi son bölüm ile izleyicisiyle buluştu. Eğlenceli görüntülerin eksik olmadığı Kocamın Ailesi 46. bölüme bakılırsa Hikmet Babaannenin dönüşü işleri iyice kızıştırdı.

Başrollerinde Gökhan Alkan, Yıldız Kültür, Yeşim Salkım, Buse Arslan rol aldığı dizinin yeni bölümünde Mira yine aşkı ve ailesi arasında sıkışıp kalıyor.

KOCAMIN AİLESİ 46. BÖLÜM ÖZETİ

Hikmet Babaannenin dönüşü işleri iyice kızıştıracak. Gittikçe kapana kısılan Şeniz bu kez de Hikmet Babaanne ile karşı karşıya gelecek ve kendini ifade etmek zorunda kalacak. Şeniz'in bütün çapalarına rağmen gerçekler birer birer meydana çıkacak.

Tarık artık evlenme kararı vermiştir ve isteme kısmına geçilmiştir. Ancak bu o kadar kolay olmazken Mira ile alakalı olaylar da çıkmazı girmiş durumdadır. Mira ailenin en sorunsuz kızı olurken şuan ailenin tek konusu olmanın huzursuzluğunu yaşar.

Şeniz'in annesinin ortaya çıkması bir çok kişinin aklını karıştırır. Ar Ailesi, mecburen dünür olacakları aileyle tanışmanın şokunu atlatmaya çalışırken, Tarık ve Güneş iki ateş arasında kalmaktan kurtulamaz.

Durumdan koşulsuz mutlu olan tek isim aksiyon peşindeki Pelin'dir. Dizinin gizemli karakteri Şeniz ise gittikçe köşeye sıkışmaktadır.

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şeniz’in annesinin ortaya çıkması bir çok kişinin aklını karıştırır. Ar ailesi, mecburen dünür olacakları aileyle tanışmanın şokunu atlatmaya çalışırken, Tarık ve Güneş iki ateş arasında kalmaktan kurtulamaz. Durumdan koşulsuz mutlu olan tek isim aksiyon peşindeki Pelin’dir.
 
Şeniz’in peşine düşen Güneş ise kendine ilginç bir ortak bulur. Ancak Şeniz hakkında öğrendikleri Güneş’in tahmin edebileceğinden bile fazladır.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim