• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 22 °C

Kocamaz: "Lütfi Elvan’da Bizim Bakanımız"

Kocamaz: "Lütfi Elvan’da Bizim Bakanımız"
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Bizi bu makama getirenlere karşı siyası görüş gözetmeksizin hizmet veriyorsak, hangi partili...

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Bizi bu makama getirenlere karşı siyası görüş gözetmeksizin hizmet veriyorsak, hangi partili olursa olsun Mersin Milletvekili ve Devlet Bakanı Lütfi Elvan'da bizim bakanımız. Mersin iline verdikleri ve verecekleri hizmeti takdir ediyoruz" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "İlçe Belediyeleri Koordinasyon, Bilgilendirme ve Değerlendirme" toplantısı Mersin'in Mut ilçesinde gerçekleşti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Başkanlığındaki toplantıya, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, MESKİ Genel Müdür Yardımcısı Günhan Güngördü, MHP Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekci, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Turan Karadağ, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve ilçe mahalle muhtarları katıldı.

2015–2016 yılı ilçe hizmetlerinin ve 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan hizmetlerin sunumlarının yapıldığı toplantıda, ilgili daire başkanlıkları ve MESKİ tarafından katılımcılara hizmetler hakkında bilgi verildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yaptığı konuşmada, "Artık Mecliste bakan bir hemşehrimiz var. Nasıl ki bizi bu makama getirenlere karşı siyası görüş gözetmeksizin hizmet veriyorsak, hangi partili olursa olsun Mersin Milletvekili ve Devlet Bakanı Lütfi Elvan'da bizim bakanımız. Mersin iline verdikleri ve verecekleri hizmeti takdir ediyoruz. Biz de arkamızda büyük destek olduğunu bilerek gece gündüz çalışarak, sizlere hizmet vermek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Adana'dan Antalya'ya kadar İstanbul'un 3 katı bir alana hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Kocamaz, "İlk altı ayımız Büyükşehir Yasasını çözmek ve öğrenme dönemimiz oldu. Ekibimizi kurduk ve sizlere hizmet vermeye başladık. 2015 yılında sizler de gördünüz ki köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde çok yoğun bir çalışma programı başlattık. Başta söylediğim gibi şimdide söylüyorum hedefimiz Mersin genelinde susuz ve yolsuz mahallemiz kalmayacak. Sadece susuz ve yolsuz değil, bir taraftan kanalizasyon çalışmalarını diğer bir taraftan da arıtma tesisleri çalışmalarını yaparak, denizimizi mümkün olduğu kadar temiz, sağlıklı ve verimli hale getiriyoruz. Sizler de takdir edersiniz ki, bu kadar geniş bir alanda problemlerin tamamının bir anda çözülebilmesi söz konusu değil. Bugüne kadar yaptığımız işler, bundan sonra yapacağımız işlerde bize umut veriyor" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi olarak üreticilere destek olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini söyleyen Kocamaz, "Mut'ta 41 bin metre sulama borusu dağıttıklarını ve 15 bin 480 metre sulama borusunun da ihale süreci devam ediyor. Mersin Türkiye'nin parlayan yıldızıdır. Mersin, günden güne büyüyen, büyüdükçe gelişen bir kent haline geldi. Mut'a yapacağımız her yatırım Mersin'in gelişmesine yapılan yatırımdır, aynı şekilde Mersin'e yapılan her yatırım Mut'un geleceğine yapılan yatırımdır" dedi.

Başkan Kocamaz, Mut'ta önemli projeleri hayata geçireceklerini belirterek, "Sebze hali, otogar bunların başında geliyor" dedi.

Kocamaz, konuşmasında hizmetleri gerçekleştirirken partili partisiz her belediyeye ve her vatandaşa eşit yaklaştıklarını belirterek, "Mut'ta mahallelerine verdiğimiz hizmetleri hepiniz biliyorsunuz. Ama bunlar yetmez. Bizden talep edilen hizmetleri, eksik kanalizasyonların tamamlanması, içme suyu ile ilgili problemlerin çözülmesi gibi tüm ihtiyaçları karşılayarak, Mut ilçesini Mersin'in önemli ilçelerinden biri haline getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından vatandaşın sorunları dinlenerek çözüm için söz verildi.

Kocamaz: "Lütfi Elvan’da Bizim Bakanımız"

Kocamaz: "Lütfi Elvan’da Bizim Bakanımız"

Kocamaz: "Lütfi Elvan’da Bizim Bakanımız"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim