• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 17 °C

Kocaman: "Zorluk Derecesi En Yüksek Maçlardan Bir Tanesi”

Kocaman: "Zorluk Derecesi En Yüksek Maçlardan Bir Tanesi”
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Zorluk derecesi en yüksek maçlardan bir tanesiydi. " dedi.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Zorluk derecesi en yüksek maçlardan bir tanesiydi. " dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Eskişehirspor, evinde Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

"DAHA FAZLA ÜSTÜMÜZE GELMEYE ÇALIŞTI"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Eskişehirspor karşılaşmasının zorluk derecesi en yüksek maçlardan bir tanesi olduğunu belirtti.

Kocaman, "Özellikle dış sahada oynarken son derece zor oluyor. Bizim tarafımızdan bakıldığı zaman da bir taraftan bu maçın öne çıkacak olan psikolojik tarafını yönetmek. Aynı zamanda enerjisini yönetmek. Diğer taraftan da hem hafta içinde Fenerbahçe maçı, arkasından da bir taraftan da üçüncülüğümüzü pekiştirmek için kendi sahamızda oynayacağımız Rizespor maçını düşündüğümüz zaman hepsini bir arada götürmeye çalıştık. Oyuna bakıldığı zaman doğal olarak bizim zaaflarımız olduğu gibi, rakiplerimizin de zaafları var. Onların yararlanmaya çalıştığı gibi, biz de bundan yararlanmaya çalıştık. Genel olarak gole giden dakikaya kadar kontrolü tutmayı başardık. Eşit anlarda, penaltı ve golden sonraysa oyunun genel kontrolü tamamen bizdeydi. Çeşitli fırsatlar yakaladık. Bunları değerlendiremedik. Ancak bir tanesi uzaktan şutla gol oldu. Böyle olduğu zaman sayıca fazla olmak avantaj görünse de çok fazla bunun avantajını yaşayamıyorsunuz. Rakip skora çok yakın olduğu için artık sıkıntılarından dolayı da daha fazla üstümüze gelmeye çalıştı. Özellikle 2-0'dan sonra son dakikada gelen gol arkasından son 2-3 dakikalık bölümü tamamen korku filmi gibi yaptı bir anda çok rahat götürdüğümüz maçta. Kendi adımıza son derece mutlu olduğumu söyleyebilirim. Bütün futbolcu arkadaşlara bir kez daha canı gönülden kutluyorum" diye konuştu.

"ESKİŞEHİRSPOR, HER ZAMAN LİGDE OLMALI"

Eskişehirspor için de yorumda bulunan Aykut Kocaman, konuşmasına şöyle devam etti:

"Eskişehirspor içinde birkaç kelime söylemek lazım. Umarım ve diliyorum sıkıntılarını hallederler. Çünkü çok geçmişten gelen, son derece güçlü, futbol kültürünün çok yüksek olduğu bir şehir Eskişehir takımı. Her zaman ligde olmalı. Hem anlık problemlerini hallederler hem de geleceğe ait umarım ciddi, doğru yatırımlar yaparlar."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim