• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Kocagür Mahallesi Çocuk Parkına Kavuştu

Kocagür Mahallesi Çocuk Parkına Kavuştu
Efeler Belediyesi, Kocagür Mahallesi'ndeki 100 metrekarelik alanı park olarak düzenleyip çocukların hizmetine açtı.

Efeler Belediyesi, Kocagür Mahallesi'ndeki 100 metrekarelik alanı park olarak düzenleyip çocukların hizmetine açtı.

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kocagür mahalle meydanındaki Atatürk büstü onarılarak, büstün yanındaki 100 metre karelik alan da çocuk parkı olarak düzenlendi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ın seçim vaadleri arasında yer alan çocuk parkı düzenlenen tören ile açıldı. Açılış törenine Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Eşi Gülay Özakcan, Kocagür Mahalle Muhtarı Orhan Akrancı, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, CHP Efeler İlçe Başkanı Selim Gürgün, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülkü Dalar, mahalle muhtarları, mahalle halkı ve çocuklar katıldı.

BAŞKAN ÖZAKCAN'A ÇOCUKLARDAN SEVGİ SELİ

Mahalle girişinde çocukların çiçeklerle karşıladığı Başkan Özakcan, tören boyunca çocuklarla yakından ilgilendi. Tören boyunca Özakcan'ın yanından ayrılmayan çocuklar, başkan amcalarına park için teşekkür etti.

"MESUT BAŞKAN BİZİM BABAMIZ"

Törende konuşan Kocagür Mahalle Muhtarı Orhan Akrancı, Başkan Özakcan'ın kendilerine verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini ifade ederek, "Mükemmel bir başkanımız var, kendisi göreve geldiği günden bu yana seçim öncesinde verdiği tüm sözleri yerine getirmek için çabalıyor. Kendisine Efeler'in Mesut abisi diyorlar ancak bence "abi" değil tam bir "baba'. Önce Kocagür Mahallesi'nin sonra Efeler'in babası. Kendisine ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

"HİZMETLERİMİZ SÜRECEK"

Efeler Belediyesi olarak hizmetlerinin süreceğini belirten Başkan Özakcan, "Kocagür Mahallemizde mini de olsa bir parkımızın ve düzenlediğimiz Atatürk büstümüzün açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Biliyoruz ki bu parkın bu mahalle için önemi çok büyük. Mahallelerimizde yarattığımız parklarımız, yaşlılarımızdan çocuklarımıza kadar huzuru soluduğumuz ve bizleri yaşama bağlayan yerler, güzelliklerdir Geçmişte mahallemizin ihtiyaçları ile ilgili bir takım hizmetlerimiz oldu. Özellikle Kocagür mahallemizde belediyemizin temizlik işleri şantiyemizden mahallemize kadar olan 450 metrelik parke yolun meydanımıza kadar tamamlanması programımızda. Onu da gerçekleştirdiğimiz de yol güzergahındaki ulaşım çok daha rahat ve mahalle halkımızı memnun edecek hale gelecek. Göreve geldiğimizden bu güne kadar bütün muhtarlarımızla büyük bir dayanışma, sevgi ve saygı içerisinde mahallelerimizin sorunlarını çözmeye, ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Bundan sonra çalışmalarımız, bu birlik beraberlik içerisinde artarak devam edecek" diye konuştu.

Konuşmasının sonunda ülkemizde yaşanan acı olaylara da değinen Başkan Özakcan, terör olaylarının son bulmasını temenni ederek vatanı uğruna şehit düşen asker ve polislere bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi. Törende edilen duaların ardından parkın açılış kurdelesi kesildi. Başkan Özakcan, parkta oynayan çocuklarla sohbet edip, salıncakta salladı. Açılış töreni şehitler için döktürülen lokma hayrı ile son buldu.

Kocagür Mahallesi Çocuk Parkına Kavuştu

Kocagür Mahallesi Çocuk Parkına Kavuştu

Kocagür Mahallesi Çocuk Parkına Kavuştu

Kocagür Mahallesi Çocuk Parkına Kavuştu

Kocagür Mahallesi Çocuk Parkına Kavuştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim