• BIST 9067.58
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Kocaelisporlu taraftarlara sağlık protokolü

Kocaelisporlu taraftarlara sağlık protokolü
Kocaelispor Kulübü Derneği, BTN Assistance ve VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, Kocaelispor'a, taraftarına ve Kocaelililere "Gönülden" destek olacak önemli...

Kocaelispor Kulübü Derneği, BTN Assistance ve VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, Kocaelispor'a, taraftarına ve Kocaelililere "Gönülden" destek olacak önemli bir sağlık protokolüne imza attı.

Kocaeli halkına ve yeşil siyahlı camiaya özel olarak tasarlanan ve "MP Plus Card" adını taşıyan kart çok sayıda sağlık hizmetini taraftarın ve Kocaelililerin kullanımına sunacak.

BTN Assistance tarafından "Kocaelispor'a Gönül'den Destek" sloganıyla hazırlanan ve yeşil siyahlı camianın renkleriyle, Kocaelililere ve taraftara özel olarak tasarlanan "MP Plus Card" basına tanıtıldı.

Çok sayıda sağlık hizmetinden uygun koşullarda yararlanma imkânı sunan bu yeni kart ile Kocaelililerin ve taraftarlarının da Kocaelispor'a doğrudan desteğinin sağlanması amaçlanıyor. Kartın satışında elde edilecek gelir Kocaelispor'a destek, Kocaelililere ve taraftara ise "ulaşılabilir" sağlık hizmeti olarak dönecek.

Düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, "Kulübümüzün şanlı logosunu üzerinde taşıyan bu kart sadece Kocaelispor taraftarına ve Kocaelispor Kulübüne gönülden bağlı tüm Kocaelililer için tasarlandı. Bu anlaşma ile BTN Assistance'ın MP Plus Card'ını alacak olan taraftarlarımız ve kulübümüze gönülden destek veren tüm Kocaelililer, hem bu kart üzerinden kulüplerine katkı verecekler, hem de kartın anlaşmalı kurum hastaneleri olan Medical Park Hastaneleri'nin sunduğu kaliteli sağlık hizmetlerinden de faydalanacaklar." dedi.

Hizmet protokolü imza törenine katılan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Necip Kozalı, Kocaelispor'a süren desteklerine bir yenisini eklemenin gururunu yaşadıklarını, sundukları kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmetiyle Kocaeli'ye değer katmaya devam edeceklerini belirtti.

BTN Assistance Genel Müdürü Dr. Ruhsan Gezgin ise, Kocaelililerin ve Kocaelispor Kulübü taraftarlarının sağlığını VM Medical Park, desteğini ise Kocaelispor ile buluşturduklarını dile getirdi.

Yapılan konuşmalardan sonra Kocaelisporlu oyuncular ve VM Medical Park Hastanesi doktorlarının da katıldığı protokol imza töreninde, toplu fotoğraf çekimi de yapıldı.

Cihan

Kocaelisporlu taraftarlara sağlık protokolü

Kocaelisporlu taraftarlara sağlık protokolü

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim