• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C

Kocaeli’de Gazeteciler Stres Attı

Kocaeli’de Gazeteciler Stres Attı
İzmit Belediyesi, 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısıyla Kocaeli genelinde faaliyet gösteren tüm basın mensupları için gece düzenledi.

İzmit Belediyesi, 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısıyla Kocaeli genelinde faaliyet gösteren tüm basın mensupları için gece düzenledi.

İzmit Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen baloya, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) Başkanı Çetin Gürol, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve çok sayıda gazeteci katılım sağladı. Balo öncesinde, otelin girişinde eski gazetelerden oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Karaca ve diğer illerden gelen davetlilere otel girişinde açılan eski gazetelerden oluşan sergiyi gezdirerek yerel basının tarihi hakkında verildi.

Baloda açılış konuşmasını yapan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, gazetecilere olan desteklerinden dolayı İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'a teşekkür etti. TGF Başkanı Yılmaz Karaca da gazeteciler için verilen davette bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Konuşmaların ardından Karaca ve Gürol, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a plaket takdim etti.

Gecede bir konuşma yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Basın Onur Günü'nün tarihçesinden bahsederek, gazetecilerin zor şartlar altında çalıştığını söyledi. Doğan, "Bizler biliyoruz ki demokrasinin ana ayaklarından biri düzgün işleyen basındır. Biz ne kadar basının olayları çıplaklığıyla ortaya sermesini kendi eksikliğimizden dolayı bazen istemesek de bunun aslında hatalarımızı görmek noktasında bize destek olduğunu açık yüreklilikle söyleyebilecek biriyim" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmalar ve teşekkür plaketlerinin verilmesinin ardından gazeteciler canlı müzik eşliğinde gece boyunca eğlendi. Oldukça renkli geçen gece basın mensupları, Başkan Doğan'a düzenlenen organizasyon için teşekkür etti. Gece boyunca eğlenerek, stres atan yoğun iş temposunda gece gündüz demeden çalışan gazeteciler, Basın Onur Günü Balosu'ndan oldukça keyifli ayrıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim