• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 15 °C

Kocaeli’de Evlenmek İsteyenlere Evlilik Kursu Veriliyor

Kocaeli’de Evlenmek İsteyenlere Evlilik Kursu Veriliyor
Evli ve evlenmeyi planlayan çiftler için düzenlenen 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda bulunan Evlilik Okulu standı, yeni evlenecek olan...

Evli ve evlenmeyi planlayan çiftler için düzenlenen 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda bulunan Evlilik Okulu standı, yeni evlenecek olan çiftleri evliliğe hazırlıyor.

İzmit Belediyesi tarafından 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda açılan Evlilik Okulu standında, evlenmek için tarih alan çiftlere çeşitli kurslar veriliyor. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda açılan Evlilik Okulu standını ziyaret etti. Stantta Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Doğan, yaptığı açıklamada evliliğin önemine vurgu yaptı.

Evlilik Okulu projesinin Türkiye'de ilk kez İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirildiğini belirten Başkan Doğan, "Bu fuarda her insanın vazgeçilmezi olan ev ve evlilik ile ilgili hemen hemen her şey var. Her şey rengarenk, her şey çok güzel. Ama bütün bu fiziki mekanları anlamlı kılan mutluluk olmazsa, o zaman bu yapılanların hiçbiri anlam taşımaz. İzmit Belediyesi, evlilik fuarında çok farklı bir konsepti sergiliyor. Burada özellikle evlenen çiftlerimize, bu güzel fuarda sahip oldukları her şey ile birlikte mutlu, huzurlu ve birbirini, sevme, sayma, hoşgörü içerisinde ömür boyu süren bir evlilik için de destekler veriyoruz" dedi.

Evlilik Okulu'nun bir yıl önce Türkiye'de ilk defa İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirildiğini söyleyen Doğan, "Bu programda evlilik hukuku var. Evlilikte empati, evlilikte iletişim var. Evlilikte kriz yönetimi var. Bunlarla birlikte özellikle çiftlerin evlilik öncesi temel bilgilerle bir kez daha donanmasını sağlamaya çalışıyoruz. Hem boşanmaların önüne geçmek hem de bu dünyada, bu güzel mekanlarda daha mutlu ve birlik, beraberlik içerisinde yaşamak için Evlilik Okulunu hayata geçirdik. Şu ana kadar 300'ün üzerinde öğrenci okulumuzdan kurs aldı. Biz biliyoruz ki, evdeki mutluluk apartmandaki ya da sokaktaki, mahalledeki, şehirdeki, ülkedeki mutluluktur. Dileğimiz bütün insanların mutlu ve huzurlu olmasıdır. Belediyecilik anlayışımızın temeli de insanımızın huzuru ve mutluluğudur" ifadelerini kullandı.

Evlilik Okulu standı, 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nın son gününe kadar evlenecek çiftlere hizmet vermeye devam edecek.

Kocaeli’de Evlenmek İsteyenlere Evlilik Kursu Veriliyor

Kocaeli’de Evlenmek İsteyenlere Evlilik Kursu Veriliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim