• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Kocaeli’de Damat Dehşeti: 4 Ölü

Kocaeli’de Damat Dehşeti: 4 Ölü
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir kişi; boşanmak üzere olduğu eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp intihar etti.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir kişi; boşanmak üzere olduğu eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp intihar etti.

Olay, saat 16.30 sıralarında Gölcük'ün Hasaneyn köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 4 çocuk annesi Fatma Karakoyun, "şiddetli geçimsizlik" nedeni ile bir süre önce eşi ailesinin yanına yerleşti. Bugün akşam saatlerinde konuşmak bahanesi ile eşini arayan Ziya Karakoyun, ailenin yeni aldıkları tarlada olduğunu öğrenince oraya gitti. Eşi ile konuşmak üzere köye gelen Karakoyun, tarlada olan eşi ve akrabalarının gelmesini bekleyerek yolda pusu kurdu. Bu sırada tarladaki işlerini bitiren Fatma Karakoyun, beraberinde annesi, babası ve kardeşi ile birlikte evlerine gitmek üzere yola koyuldu. Bir süre yürüdükten sonra dinlenmek için duran eşi ve ailesini gören Ziya Karakoyun, yanında getirdiği pompalı tüfeği araçtan alarak önce kayınvalidesi Emine Baştan'a, ardından kayınbiraderi Soner Baştan'a ve son olarak da eşi Fatma Karakoyun'a kurşun yağdırdı. 3 kişiyi de başlarından vuran Ziya Karakoyun, olay yerine geldiği araca binip yaklaşık 500 metre uzaklaştı. Şahıs ardından aynı tüfeği başına dayayarak intihar etti.

KAÇARAK KURTULDU

Öte yandan, olay sırasında tarlada bulunan Karakoyun'un kayınbabası Osman Baştan katliamdan kaçarak kurtuldu. Tarlanın yanında bulunan bir çukura atlayan Osman Baştan, canını zor kurtardı. Silah seslerini duyan köylülerin haber vermesi üzerine köye jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemede Fatma Karakoyun ile Emine Baştan ve Soner Baştan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde araştırma yapan jandarma ekipleri, 500 metre ileride bulunan otomobil içersinde ise Ziya Karakoyun'un cansız bedenini buldu. Jandarma ve Çevik Kuvvet ekipleri köyde geniş güvenlik önlemleri aldı. Savcının incelemesinin ardından cesetler, otopsi yapılmak üzere Gölcük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

"DAMADIN RUHEN BİR RAHATSIZLIĞI VARMIŞ"

Ölen kişilerin komşusu Ahmet Kaba, "Ölen çocuk arkadaşımız, annesi ve babası ile komşuluk yapıyoruz. Enişteleri ile bir sorun yaşamış. Köye gelerek hepsini vurup olay yerinden kaçtıktan sonra da intihar etmiş" dedi. Köy Muhtarı Şaban Saral ise, silah sesleri gelmesi üzerine olayın yaşandığı alana gittiklerini söyleyerek, "Olay yerine geldiğimizde Ziya Karakoyun ayrılacak olan hanımını, kayınvalidesini ve kayınbiraderini pompalı tüfekle vurarak öldürmüş. Yaklaşık 1 kilometre ileride araç içinde de kendisi intihar etmiş. Damadının silahlı saldırısından kurtulan Osman Baştan, bize anlattığına göre kendisi tarlanın yanında bulunan çukura atlayarak kurtulmuş. Kızı bir süre önce eşinden boşanma davası açmış. Damadının ruhen bir rahatsızlığı da varmış" dedi.

Kocaeli’de Damat Dehşeti: 4 Ölü

Kocaeli’de Damat Dehşeti: 4 Ölü

Kocaeli’de Damat Dehşeti: 4 Ölü

Kocaeli’de Damat Dehşeti: 4 Ölü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim