• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Kocaeli TSO 18. Meslek Komitesi’nden Çorlu TSO’ya Ziyaret

Kocaeli TSO 18. Meslek Komitesi’nden Çorlu TSO’ya Ziyaret
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) 18. Meslek Komitesi'ni...

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) 18. Meslek Komitesi'ni ağırladı.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, meclis üyesi ve 6. meslek komite üyesi Serkan Ercili'nin hazır bulunduğu ziyarete, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, KOTO 18. Meslek Komite Başkanı Yusuf Özdemir, meclis üyeleri, Tolga Ok ile Ali Karslı, yönetim kurulu üyesi Murat Altun, 18. Meslek Komite Üyesi Recep Yazıcı ve Kocaeli Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Fikret Yıldırım yer aldı.

"İSTİŞARE TOPLANTILARI SON DERECE ÖNEMLİ"

Ziyarette konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, odalar arası işbirliğinin önemine değinerek, "Çorlu TSO Meclis Başkanlığı yaptığım dönemde KOTO'yu ziyaret etme fırsatımız oldu. Burada istişarelerde bulunduk ve sektörel sorunları masaya yatırdık. İki odanın da gerçekleştirmiş olduğu başarılı faaliyetlerden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Odaların arasında oluşacak istişare toplantıları hem iş hem de dostluk bakımından son derece önemli" dedi.

"ÇORLU TRAKYA'DA İLK SIRADA YER ALIYOR"

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ise, gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek: "Çorlu ilçemiz elverişli doğal yapısı, güçlü ulaşım bağlantıları, mevcut organize sanayi bölgeleri, iş olanakları ve stratejik önemi ile Trakya'nın en büyük ve gelişmiş ilçesi durumunda. Toplam 5 adet organize sanayi bölgesine ve 1 adet serbest bölgeye sahip olan kentimiz, artan yatırımlar ile istihdam ve sanayileşme bakımından Trakya'da ilk sırada yer almaktadır" diye konuştu.

"TRAKYA'NIN EN BÜYÜK ODASIYIZ"

Odaları hakkında da bilgi veren Sülün, "Odamıza kayıtlı 798 adet sanayi kuruluşu dahil toplamda 6 bin 344 faal üye ile Trakya'nın en büyük ve en aktif ticaret odası konumundayız. Çorlu'nun ülkemizin 4. büyük sanayi bölgesi olduğunu da ayrıca belirtmek isterim. Odalarımız arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standardının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler gerçekleştirmek önceliklerimiz arasındadır. İşbirliğimiz ile daha kapsamlı etkinlikler ve projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesine katkı sağlamak asıl hedefimizdir" diye konuştu.

"KALİTELİ HİZMET İÇİN ÜYELERİMİZİN SORUNLARI ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

KOTO 18. Meslek Komitesi Başkanı Yusuf Özdemir de, misafirperverliklerinden dolayı Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e teşekkür etti. Özdemir, "KOTO 18. Meslek Komitesi olarak daha kaliteli hizmet verebilmek için, üyelerimizden gelen sorunları değerlendiriyor ve bu sorunlar üzerinde araştırmalar gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmaların yanı sıra komşu ticaret ve sanayi odalarıyla fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bu bağlamda bizleri odanızda kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim" dedi.

Gerçekleşen ziyaret, karşılıklı hediyelerin takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim