• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kocaeli Trabzonlular Derneği, Koto Başkanını Ziyaret Etti

Kocaeli Trabzonlular Derneği, Koto Başkanını Ziyaret Etti
Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu ile yeni yönetimi Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ'ı ziyaret etti.

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu ile yeni yönetimi Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ'ı ziyaret etti.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Kasım ayında gerçekleşen olağan genel kurulda Kocaeli Trabzonlular Derneği'nin başkanı seçilen Sami Durmuşoğlu ile yeni yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Ziya Uludüz, Semih Barış ve Murat Altun da yer aldı.

Etkin projelerle Kocaeli'ne ve Trabzonlu hemşehrilerine hizmet etmek üzere yola çıktıklarını ifade eden Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu, "Kocaeli'nde yaşayan Trabzonlu hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunmak amacıyla yeni yönetimimizle birlikte çalışmalara başladık. Kendisi de Trabzonlu olan ve derneğimizin geçmiş dönem başkanı olan Murat Ağabeyimizin ve yönetim kurulunun fikirleri bizler için çok değerli. Hem derneğimizin yeni dönem çalışmaları ile ilgili bilgi vermek hem de görüşlerini almak üzere ziyaret ettik" dedi.

"Yeni yönetiminiz hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullanan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Özdağ, "Sami başkanımız nezdinde tüm arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. Çok donanımlı bir yönetim oluşturulmuş ve inanıyorum ki bu ekip önce Kocaeli'miz, sonra Trabzon'umuz için çok güzel çalışmalar gerçekleştirecekler. Sizlerden yeni dönemde, başta Kocaeli'miz ve hemşerilerimizin birlik- beraberliği adına özel projeler bekliyoruz. Unutulmamalıdır ki biz her şeyden önce Kocaeliliyiz ve yapacağınız her çalışma her şeyden önce Kocaeli'ni kucaklamalıdır. Yolunuz açık olsun. Desteklerimiz her zaman sürecek" şeklinde konuştu.

Dernek Başkanı Durmuşoğlu, derneğin bina inşa hazırlıkları ile ilgili Başkan Özdağ'a bilgi aktardı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim