• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Koca, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Koca, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Osman Koca, kuruldukları günden bu yana tüm basın çalışanlarının daha rahat, huzurlu ve güvenli bir ortamda...

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Osman Koca, kuruldukları günden bu yana tüm basın çalışanlarının daha rahat, huzurlu ve güvenli bir ortamda çalışmalarına imkan sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı açıklama yapan Koca, "Bünyemizde sadece faal çalışan gazeteciler bulunmaktadır. Kurulduğumuz günden bu yana basın organlarının gelişmesi ve sorunlarının çözümü yanında çalışanlarının da her türlü dert, sıkıntı, sevinç ve üzüntülerinde yanlarında bulunduk. Şu anda basın çalışanlarının en önemli dertlerinden birini ev sahibi olamamak oluşturmaktadır. Bu konuda Belediye Başkanımız Hasan Ünver ile çalışma başlattık. İnşallah, kısa sürede bir sonuç alırız. Ayrıca Gazeteciler Cemiyeti hizmet binasının yerini Başkanımız tahsis etmiş, dizayn çalışmaları da bitmek üzeredir. Nevşehir'de böylece ilk kez bir cemiyet binası yapılmış olacaktır. Bunun gibi konut konusunda da kısa zamanda müjde vermeyi umuyoruz. Kendileri de eski bir basın mensubu olarak gazetecilerin sorunlarını yakından bilen, çözüm için her türlü çabayı gösteren biridir. Belediye Başkanı seçildiği anda ilk yaptığı işlerden biri belediye tarihinde hiç olmayan Basın-Yayın birimini kurmak ve buraya da yıllarını Nevşehir basınına vermiş arkadaşlarımızı almaktı. Bu yönüyle tüm kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve odalara örnek teşkil etmiştir. Burada arkadaşlarımızın yaptığı başarılı çalışmalar sonrasında halen yeterli düzeyde olmasa da kurumlar basının önemini kavramış, bünyelerinde basın birimleri kurmuştur. Buralara işin ehli basın emekçilerini yerleştirilmelidir. Diğer türlü başarılı sonuçlar almak mümkün değildir." dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kozaklı'da bulunan 5 yıldızlı Kozza Termal Otel'de program düzenlediklerini belirten Koca, şunları ifade etti: "Bu konuda görüştüğümüz otelin genel müdürü Cem Bozacı'ya basın mensupları adına çok teşekkür ediyoruz. Kendileri gazetecileri otellerinde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Her türlü kolaylığı sağladı. Ülkemizin termal başkenti olma yolunda hızla ilerleyen Kozaklı'da modern, ferah yapısı, her biri alanlarında uzman personeliyle fark oluşturan Kozza Termal Otel'de, zor şartlar altında kamu görevi olan halkın tarafsız ve objektif bilgilendirilmesi görevini yerine getiren arkadaşlarımıza birkaç gün bile olsa eşleri ve çocukları ile birlikte stres atma, kaynaşmalarını sağlayacağız."

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koca, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmeleri dileklerinde bulundu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim