• BIST 9539.34
  • Altın 2487.648
  • Dolar 32.4913
  • Euro 34.75
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Koç Ailesi, taziyeleri kabul ediyor

Koç Ailesi, taziyeleri kabul ediyor
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla Koç Ailesi, taziyeleri Divan Oteli'nde kabul ediyor.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla Koç Ailesi, taziyeleri Divan Oteli'nde kabul ediyor. İş, sanat ve siyaset dünyasından birçok kişi aileye başsağlığı dileklerinde bulundu. Taziyeleri, Mustafa Koç'un babası Rahmi Koç, kardeşleri Ali Koç ve Ömer Koç, halası Semahat Arsel, annesi Çiğdem Simavi, eşi Caroline Koç ve kızları kabul etti.

Koç Ailesi, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için taziyeleri Divan Otel'de kabul etti. Koç ailesine taziye vermeye gelenler arasında, Genel Kurmay eski Başkanları Yaşar Büyükanıt ve İlker Başbuğ, Nazlı Ilıcak, Nihat Özdemir, Ali Şen, Levent Çakıroğlu, Arzuhan Doğan Yakçındağ, Muharrem Kayhan, Ali Sabancı, Kadir Topbaş, Ümit Boyner, Zülfi Livaneli, Fikret Ünlü, Sedat Aloğlu, Atalay Şahinoğlu, Nevzat Yalçıntaş, Murat Yalçıntaş, Adnan Polat, Rona Yırcalı, Cansen Başaran Symes, Haluk Dinçer, Suzan Sabancı Dinçer'in de olduğu birçok kişi yer aldı.

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, "'Cenazede konuşma yapmak zor. İnsanların Mustafa gibi devamlı gülen gülüşü kalbinde ruhunda olan Mona Lisa'nın gülüşü varya erkek Mon Lisa Mustafa. O gülüşü o sevgiyi gösteren insandı.'" şeklinde konuştu.

TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes ise şu ifadeleri kullandı: "'İş dünyası olarak çok acı bir günümüz. Kendilerinin acılarını paylaşmak için geldik. Yeri doldurulamaz değerli bir iş insanı, dost, çok iyi bir aile babası.''

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de "'Başımız sağolsun. Mustafa Koç çok sevdiğim bir kardeşim, arkadaşım. Çok sık olmasa da zaman zaman görüştüğümüzde benim için çok özel insanlardan bir tanesiydi. Sadece önemli bir iş adamı değil, Türkiye içinde çok önemli bir insandı.'" ifadelerini kullandı.

Sakıp Sabancı'nın eşli Türkan Sabancı ise, "'Mekanı cennet olsun. Herşeyi ile mükemmel bir insandı. Allah yakınlarına çok sabır versin. Allah rahmet eylesin.'" diye konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim