• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

KOBİ-GEL destek programı girişimcilere tanıtıldı

KOBİ-GEL destek programı girişimcilere tanıtıldı
KOSGEB tarafından başlatılan, KOBİ-GEL destek programı Kırşehir'de faaliyet gösteren KOBİ'lere tanıtıldı

KOSGEB tarafından başlatılan, KOBİ-GEL destek programı Kırşehir'de faaliyet gösteren KOBİ'lere tanıtıldı

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nda (KTSO) düzenlenen KOBİ-GEL destek programı tanıtım toplantısının açılış konuşmasını KTSO Başkanı Selahattin Ekicioğlu yaptı. Ekicioğlu, KOSGEB'in başlatmış olduğu destek programı ile geri ödemesiz 200 bin- 300 bin lira hibe, 400 bin-500 bin lira faizsiz kredi olmak üzere imalat sektöründe yer alan KOBİ'lere toplam 600 bin ile 800 bin lira arası destek sunulduğunu söyledi. Ayrıca bu destek kapsamında personel giderleri, makine-teçhizat satın alma, yazılım, hizmet alım ve diğer giderler gibi KOBİ'lerin büyümesine ve hayati ihtiyaçlarını gidermesine imkan sağlayacak destek kalemleri yer aldığı belirtildi.

KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

KOSGEB İl Müdürü Hasan Akgümüş'ün KOBİ-GEL destek programı hakkında ayrıntılı bilgiler verdiği bilgilendirme toplantısının ardından KOSGEB girişimcilik kursuna katılan ve başarılı olan kursiyerlere girişimcilik sertifikaları verildi.

Sertifika dağıtım töreninde konuşan Başkan Selahattin Ekicioğlu, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerleri kutlayarak, "Bugün burada KOSGEB'in desteğiyle Ahiler Kalkınma Ajansı ve Odamızla birlikte düzenlediğimiz girişimcilik kursuna katılarak, başarılı olan arkadaşlarımız sertifikalarını alacak. Özellikle son zamanlarda kadınlarımızın ve gençlerimizin girişimciliğe yönelmesi bizleri çok mutlu ediyor. Salonda kadınlarımızın ağırlıkta olduğunu görmekten dolayı ayrıca gururluyuz. Ticaret ve Sanayi Odası olarak bütün yeni girişimcilerimize elimizden gelen desteği sunacağız." dedi.

KOSGEB Müdürü Hasan Akgümüş ve Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) Kırşehir İl Koordinatörü Gökhan Gömcü de yaptıkları konuşmada girişimciliğin önemine dikkat çektiler. Konuşmaların ardından sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikalarını vererek, kursiyerleri kutladılar. Sertifika alan kursiyerler, KOSGEB'in sunmuş olduğu "Yeni Girişimci Desteği" çerçevesinde belirlenmiş olan hibe desteği ve kredilerden yararlanabilecek.Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim