• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Klasikçiler Kan Bağışladı

Klasikçiler Kan Bağışladı
Adana Klasik Otomobil Kulübü (ADAKOK), sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bütün üyeleri ile Türk Kızılayı'na kan bağışladı.

Adana Klasik Otomobil Kulübü (ADAKOK), sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bütün üyeleri ile Türk Kızılayı'na kan bağışladı. 20 Mart Pazar günü Duygu Cafe önü Gençlik Meydanı'nda bulunan Kızılay Kan Bağış Evi'nde gerçekleşen organizasyona Adanalılar ilgi gösterdi.

Adana'da birbirinden farklı klasik otomobilleriyle dikkat çeken vatandaşlar, Kızılay'ın kampanyasına katılarak kan verdi. Adana Klasik Otomobil Kulübü (ADAKOK) üyeleri, Baraj Yolu'nda Gençlik Meydanı'ndaki Kızılay'ın Kan Bağış Evi'ne otomobilleriyle gelerek kan bağışında bulundu.

Birbirinden kıymetli ve tamamen orijinal klasik araçlarıyla meydana ailelerini de alarak gelen klasik otomobil tutkunları, Kızılay Adana Şubesi çalışanları tarafından karşılandı. Kan bağışı formunu dolduran klasik araç sahipleri, kan vererek Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek oldu. Bu sırada yolun kenarına dizilen klasik araçlar, vatandaşların da ilgisini çekti. Birçok kişi klasik araçları yakından incelerken, kimisi de hayran kaldıkları otomobillerin önünde fotoğraf çektirdi.

Adana Klasik Otomobilciler Kulübü (ADAKOK) Kurucuları Erkut Karaca ve Ömer Aytop, vatandaşları sürekli olarak kan bağışına davet ederek, "Sonuç itibariyle herkesin kana ihtiyacı var. Kızılay'a kan verelim, can verelim. Sağlık için de kan vermek gerek. Türkiye'nin birçok yerinde patlamalar oluyor. Birçok insan kana ihtiyaç duyuyor. Hastanelerde insanların zor durumda kalmaması için, Kızılay'ın iyilik bağışçıları olmaya ve herkesi kan vermeye davet ediyoruz. Kan sürekli bir ihtiyaçtır. Kızılay'a bağışladığımız her ünite kan aynı zamanda doğaya dikilecek bir fidan demek. Bizim için doğaya fidan dikecek olan Türk Kızılayı'na sonsuz teşekkür ediyoruz. Türk Milletinin iyilik eli Kızılay Adana Şubesi Yönetim ve çalışanlarına da teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Daha sonra kan veren klasik araç sahiplerine, Kızılay Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nimet Dalkır tarafından teşekkür plaketi verildi.

Klasikçiler Kan Bağışladı

Klasikçiler Kan Bağışladı

Klasikçiler Kan Bağışladı

Klasikçiler Kan Bağışladı

Klasikçiler Kan Bağışladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim