• BIST 9043.44
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Kızlarının Gözü Önünde Öldürülen Çiftin Cinayetinin Arkasından Yasak Aşk Çıktı

Kızlarının Gözü Önünde Öldürülen Çiftin Cinayetinin Arkasından Yasak Aşk Çıktı
Ankara'da geçen haftaya damgasını vuran karı-koca cinayetinin sırrı çözülüyor. Cinayeti araştıran ekipler, yasak aşk ve uyuşturucu satışından kaynaklı olaylar zinciriyle karşılaştı.

Ankara'da Gökay - Hilal İzci'nin kurban gittiği cinayetin sırrı çözüldü. Çifti çocuklarının gözü önünde öldürüp intihar eden Erol Karakoç, patronu H.Ç. ile uyuşturucudan hapse girince eşi P.Ç. ile aşk yaşamaya başladı. Gökay İzci de arkadaşı H.Ç. ile aynı suçtan gözaltına alınıp bırakıldı. Çevresine, ''Erol, yasak aşkını rahat yaşamak için ihbar etti'' dedi. Dedikodu yayıldı. Karakoç araçla takip edip çifti öldürdü.

Ankara'da geçen haftaya damgasını vuran karı-koca cinayetinin sırrı çözülüyor. Cinayeti araştıran Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, yasak aşk ve uyuşturucu satışından kaynaklı olaylar zinciriyle karşılaştı.

KIZLARININ GÖZLERİ ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLMÜŞLERDİ

Habertürk Gazetesi'nden Helin Şahin'in haberine göre, Mamak'ta 7 Ekim'de 32 yaşındaki Erol Karakoç, araçla takip ettiği Gökay İzci (31) ve eşi Hilal İzci'yi (28) 7 yaşındaki çocuklarının gözleri önünde öldürdükten sonra intihar etmişti.

YASAK AŞK CİNAYETİ

İddiaya göre, bir drama dönüşen olaylar şöyle gelişti:

Gökay İzci, yakın arkadaşı Erol Karakoç'u lastik ticareti yapan H.Ç.'nin yanında çalışmaya başladı. İş yeri sahibi H.Ç. bir süre sonra uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle tutuklandı. Erol Karakoç, H.Ç.'nin cezaevine girmesinin ardından patronunun eşi P.Ç. ile yasak aşk yaşamaya başladı. Bir süre sonra ise arkadaşının işe girmesine aracı olan Gökay İzci de polise gelen bir ihbar üzerine uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakıldı.

AŞKINI RAHATÇA YAŞABİLMEK İÇİN İHBAR ETTİ

İzci, kendisini ve arkadaşı H.Ç.'yi polise Erol Karakoç'un ihbar ettiği bilgisine ulaştı. İzci yakın çevresine, Karakoç'un ihbarları yasak aşkını rahatça yaşayabilmek için yaptığını söyledi. Dedikodular üzerine Karakoç, takip ettiği araçta İzci çiftini öldürüp intihar etti.

KADIN KABUL ETTİ: EŞİM CEZAEVİNE GİRİNCE YASAK AŞK YAŞADIK

Yasak aşk iddialarında adı geçen P.Ç. ise ifadesinde ''Eşim 2 ay önce cezaevine girince Erol ile aşk yaşamaya başladık. Sonra Gökay ve Erol arasında bundan dolayı gerginlik başladı. Gökay'ın aramızdaki ilişkiyi kocama anlatmasından korkuyorduk'' dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim