• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Kızının Önünde Tecavüze Uğrayan Kadının Bebeğini Öldürdüler

Kızının Önünde Tecavüze Uğrayan Kadının Bebeğini Öldürdüler
Hindistan'da iki kişi, 3 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde kadına tecavüz etti. Bununla da kalmayan caniler, kadının 2 haftalık bebeğini de öldürdü.

Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletinin Bareilly şehrinin Shishgarh kasabasında pazartesi gecesi meydana gelen olayda ismi açıklanmayan 28 yaşındaki anne, 3 yaşındaki kızının gözleri önünde, otobüs şoförünün ve biletçinin tecavüzüne uğradı. Saldırganlar kadının iki haftalık oğlunu da annesinin kucağından alıp yere atarak öldürdü.

ZORLA İÇKİ İÇİRİP TECAVÜZ ETTİLER

Geçtiğimiz pazartesi akşamı Khajuria köyünde oturan kız kardeşini ziyaretten dönen kadın, yaşadığı Rampur şehrine gitmek üzere bindiği otobüsün biletçisine ineceği yeri tarif etti. Otobüs son durağa geldiğinde biletçi, kadının yanına gelerek kendisini evinin yakınına kadar bırakabileceklerini söyledi. Bütün yolcular indikten sonra sarkıntılık etmeye başlayan şoför ve biletçi, kadına zorla alkol içirdi. Daha sonra iki zanlı kadına tecavüz etmeye başladı. Bu sırada otobüsün koltukları arasına saklanan 3 yaşındaki kız, saldırganlara görünmeden otobüsten kendini dışarı attı.

BABA KORKUNÇ MANZARAYLA KARŞILAŞTI

Karısının eve gelmediğini fark eden koca, salı gününün ilk saatlerinde komşularıyla birlikte karısını ve çocuklarını aramaya çıktı. Yerde baygın halde yatan karısını, annesinin hemen başında duran 3 yaşındaki kızını ve 14 günlük ölmüş oğlunu yolun kenarında buldu. Olayın tek görgü tanığı 3 yaşındaki kız bütün yaşananları polise anlattı. Polisler tecavüz mağduru kadının ifadesine başvurmak istese de zorla içirilen alkol sebebiyle sarhoş olan kadın saatlerce kendine gelemedi. Talihsiz kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis sözcüsü Yamuna Prasad basına yaptığı açıklamada; "Tecavüze uğrayan kadının çocuğu hastalandığı için Khapuriya'da bulunan kız kardeşini ziyaret ederek birlikte tantrike (Budist şifacı) gidiyorlar. Kadın evine dönmek üzere bindiği otobüsün içinde tecavüze uğruyor. Kadın tecavüz sonrasında iki haftalık bebeğini ölmüş olarak buluyor" ifadelerini kullandı.

Olaydan sonra polis tarafından yakalanan otobüs şoförü Shiv Kumar ve biletçi Ishwari Prasad tecavüz ve cinayet suçlamalarıyla tutuklandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim