• BIST 9565.02
  • Altın 2477.844
  • Dolar 32.4796
  • Euro 34.5839
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Kızıltepe’de Askıda Elbise Kampanyası Başlatıldı

Kızıltepe’de Askıda Elbise Kampanyası Başlatıldı
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Mardin Genç İş Adamları Derneği (MARGİAD) öncülüğünde yardıma muhtaç vatandaşlar için askıda elbise kampanyası...

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Mardin Genç İş Adamları Derneği (MARGİAD) öncülüğünde yardıma muhtaç vatandaşlar için askıda elbise kampanyası başlatıldı.

Kızıltepe İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binası yanındaki boş alanda İhtiyacın varsa al ihtiyacın yoksa as afişi ile birlikte ihtiyaç sahipleri için elbise ve halı asıldı. İhtiyaç vatandaşlar alana gelip kendilerine lazım olan elbiseleri seçerek alabilecekler. Durumu müsait olan vatandaşlar iş adamları da destek için elbise ve benzeri malzemeleri buraya bırakabilecekler.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MARGİAD Başkanı Lokman Aslan şöyle dedi:

"Kampanyamıza herkesin destek vermesini bekliyoruz bu kampanya sadece elbiselerle sınırlı olmasın halı soba vesaire evde kullanmadığınız eşyaları buraya getirip teşhir gibi bu park alanında ihtiyaç sahiplerine verelim. Ayrıca Pazartesi bir ekmek kutusu yapacağız ona da ihtiyaç sahibi gelip ekmeklerini alacaklar. Biz bu gün başladık hemen hemen hepsi bitti. Çoğu bitti bir şey kalmadı destek bekliyoruz. Daha yeni başladık kimsenin haberi yok bir buçuk saat oldu ama astığımız bir çok elbise gitti. Süre bildiği kadar götüreceğiz eğer işi büyütebilirsek buna bir iş olarak bakıyoruz zaten Kaymakam beyden de bir izin alıp belki daha geniş çadır vesaire bu şekilde de yapabiliriz. Bu bütün ihtiyaç sahiplerine yöneliktir. Evinde fazlası olan lütfen getirsin ihtiyacı olan lütfen gelip alsın kimse görmeyecek kimse burada durmayacak. Gelip bakıp beğenip alacak gidecek bu kadar tek ricamız ihtiyaç sahiplerinin gelip alması ve evinde fazlası olan lütfen getirip koymasıdır."

Ev hanımı Veysiye Aslan ise "Destek için geldim buraya evde bulduğumuz birkaç bizim işimize yaramayıp başkalarının işine yarayacak birkaç parçayı getirdik. Yarın inşallah dolaplara girip daha fazlasını getireceğiz. Herkesi kampanyaya bekliyoruz. Hiç kimsenin bir gideri olmamasına rağmen evdeki birkaç parçayı bırakarak ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunabilecek herkesin kampanyaya katılabileceği bir şey bekliyoruz inşallah" dedi.

Kızıltepe’de Askıda Elbise Kampanyası Başlatıldı

Kızıltepe’de Askıda Elbise Kampanyası Başlatıldı

Kızıltepe’de Askıda Elbise Kampanyası Başlatıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim