• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Kızılcabölüklüler Vakfı’nda Yeni Yönetim Seçildi

Kızılcabölüklüler Vakfı’nda Yeni Yönetim Seçildi
Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük Mahallesi'nin oluşturduğu vakıf olan Kızılcabölüklüler Vakfı'nın 10. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük Mahallesi'nin oluşturduğu vakıf olan Kızılcabölüklüler Vakfı'nın 10. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği Genel Kurulda geçen dönem başkanlık yapan Ferhat Kuvvetoğlu aday olmazken, tek liste ile gidilen seçimde Osman Erkli başkan seçildi.

Kızılcabölüklüler Vakfı'nın 10. Olağan Genel Kurulu Taç Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Vakıf Kurucular Kurulu ve üyelerin katıldığı genel kurula tek listeyle gidildi. Oluşan liste oy birliği ile seçildi. Divan Başkanlığını eski Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi'nin yaptığı genel kurulda Kızılcabölüklüler Vakfı yeni Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkli oldu. 18 yeni üyenin katıldığı genel kurulda konuşma yapan yeni Başkan Osman Erkli, hedeflerinin Kızılcabölük'ün adının daha fazla duyulmasını sağlamak olduğunu ifade ederek, Ferhat Kuvvetoğlu ve yönetimini teşekkür etti. Amaçlarının birlik ve beraberliği daha ileri noktalara taşımak olduğundan söz eden Erkli, " Kızılcabölük Mahallesinin köklü bir geçmişe sahiptir. Bu dönemde eğitim çalışmalarına ağırlık vermeyi planlıyoruz. Kızılcabölüklü üniversite öğrencilerimize burs vermeye devam edeceğiz. Vakıf olarak ticari faaliyetlere de ağırlık vermek istiyoruz. Vakfın gelirini arttırmak istiyoruz. Nişan, düğün, nikah ve toplantılar için pano çiçek hazırlanmasını daha düzenli bir şekilde yapacağız. Ziyaretler ve mesleki tanıtım çalışmalarımız olacak. Web sitesinin güncellenmesi ve sosyal medyaya ağırlık vereceğiz Biz Kızılcabölük için çalışacağız. En önemlisi birlik ve beraberliği sağlamak istiyoruz. Geçmiş dönem başkanımız Ferhat Kuvvetoğlu'na ve yönetimine teşekkür ediyorum'dedi.

Tek liste ile seçime giren ve başkan seçilen Erkli'nin yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu: "İkinci Başkan Osman Gönlüm , Genel sekreter Metin Dayıoğlu. Sayman Gülay Ulukoç, Yönetim kurulu üyeleri : Ramazan Yılmazlı, Ali Mete Aktaş, Leman Tayanç, İsmail Gürel, Osman Ulubaşoğlu, Abdullah Gönültaş, Veysel Özden, Bekir Sıtkı Kocayiğit , Volkan Sepin , Hilmi Gökçe , Hasan Çağırıcı, Ahmet İlem, İbrahim Çöllü, Denetim Kurulu Üyeleri: Arif Yağlıca, Melihşah İzmirlioğlu, Fatma Tokur, Ramazan Usta ve Kudret Erdik."

Kızılcabölüklüler Vakfı’nda Yeni Yönetim Seçildi

Kızılcabölüklüler Vakfı’nda Yeni Yönetim Seçildi

Kızılcabölüklüler Vakfı’nda Yeni Yönetim Seçildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim