• BIST 9079.97
  • Altın 2320.484
  • Dolar 32.3655
  • Euro 34.9623
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Kızılay’dan, Teşekkür Plaketi

Kızılay’dan, Teşekkür Plaketi
Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı tarafından Türkmenlere gönderilen yardım malzemeleri dolayısıyla MİM-DER Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği...

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı tarafından Türkmenlere gönderilen yardım malzemeleri dolayısıyla MİM-DER Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği yöneticilerine teşekkür plaketi verildi.

Türkmenlere gönderilen yardım malzemeleri dolayısıyla MİM-DER Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği yöneticilerine teşekkür plaketi verildi. Plaket törenine Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, MİM-DER Başkanı Mustafa Kırteke, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Soylu, Orhan Yıldırım, MİM-DER Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Yaman, Abdullah Canpolat, Fevzi Çelebi, Hasan Dağlı, Mahmut Boyraz katıldı. Programda konuşan Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, MİM-DER'in her zaman sosyal projelerde Kızılay'ın yanında olduğunu söyledi. Yalçın, "Yanı başımızdaki coğrafyada yaşanan sıkıntılara sessiz kalamayan bu iyilikle dolu yüreklerin bir dernek çatısı altında toplanmış olması Malatya içinde büyük bir şans. Üyeleri tarafından hazırlanarak gönderilen gıda yüklü TIR'lar birçok insanın yarasına derman olma yolunda Malatyalıların da yüz akı olmuştur. Kendilerine Türk Kızılayı adına ve ihtiyaç sahipleri adına şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu. Plaket takdiminin ardından söz alan MİM-DER Başkanı Mustafa Kırteke, bundan sonra da yardımlara devam edeceklerini belirtti. Kırteke, "Bizim için pek çok manevi anlam taşıyan bu plaket üyelerimizin iyilik yolunda kazandıklarını sarf eden bir kul olduklarının göstergesi olarak derneğimizde her daim bizleri onurlandıracaktır. Bundan sonra da tüm üyelerimizle Kızılay'a sahiplenip hep birlikte inşallah daha da güzel yarınlar için çalışacağız. Ben de tüm destek sunan dernek yönetim kurulu üyelerime ve dernek üyelerime şükranlarımı sunarım. Kızılay'ın iyilik yolundaki çabalarına bir nebzede katkı sunabildiysek ne mutlu bize" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim