• BIST 9524.59
  • Altın 2484.08
  • Dolar 32.5023
  • Euro 34.683
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

Kızılay’dan Manas Evlerine Teşekkür Plaketi

Kızılay’dan Manas Evlerine Teşekkür Plaketi
Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kızılay'a sağladıkları desteklerden ötürü Manas Evleri Şirketi Yönetim Kurulu...

Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kızılay'a sağladıkları desteklerden ötürü Manas Evleri Şirketi Yönetim Kurulu Üyelerine ve çalışanlarına teşekkür plaketi verdi.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Manas Evleri Şirketi'ni ziyaret ederek, Manas Evleri Yönetim Kurulu Üyeleri Erdal Ertuğrul, Mehmet Emin Güneş ve Manas Evleri Genel Müdürü Harun Üşek'e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Plaket takdimi öncesi bir açıklama yapan Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, Manas Evleri'nin Kızılay'a çok büyük destek verdiğini ifade etti. Yalçın, "Çok acil bir dönemde bir TIR dolusu temel ihtiyaç maddeleri içeren yardımı bizlere hiç düşünmeden verdiler, bizler de bu yardımı gerekli yerlere ulaştırdık. Bu yardımlarından dolayı kendilerine bir teşekkür ziyareti gerçekleştirelim istedik. Zor durumda olan Türkmenler için yardımda bulundukları ve bizim yardım taleplerimizi geri çevirmedikleri için biz kendilerine şükran borçluyuz. Bu iyilik kervanı böyle yardımsever insanlar sayesinde yürür, ben kendilerinin tüm Malatya'ya ve Türkiye ye örnek olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Manas Evleri Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Ertuğrul ise Türkmen bölgesinde bir dram yaşandığını ve kendilerinin de bu dramdan etkilenen insanlara bir nebzede olsa yardımda bulunmaya çalıştıklarını belirtti. Ertuğrul, "Eğer oradaki insanlarımızın dertlerine bir nebzede olsa merhem olabildiysek ne mutlu bize" diye konuştu.

Manas Evleri Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Güneş de, darda kalmış insanlara yardım etmenin bir insanlık görevi olduğunu söyleyerek, yardımda emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, Manas Evleri Yönetim Kurulu Üyeleri Erdal Ertuğrul, Mehmet Emin Güneş ve Manas Evleri Genel Müdürü Harun Üşek'e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kızılay’dan Manas Evlerine Teşekkür Plaketi

Kızılay’dan Manas Evlerine Teşekkür Plaketi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim