• BIST 9096.05
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Kızılay’dan Mahkumlara Giysi Yardımı

Kızılay’dan Mahkumlara Giysi Yardımı
Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumlarında kalan yaklaşık 100 hükümlü ve tutukluya Türk Kızılayı Sinop Şubesi tarafından giysi yardımında...

Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumlarında kalan yaklaşık 100 hükümlü ve tutukluya Türk Kızılayı Sinop Şubesi tarafından giysi yardımında bulunuldu.

Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda gerçekleştirilen giysi yardımı törenine Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Ceza İnfaz Kurumları Savcısı Aykut Balcı, Kurum Müdürü Özer Duman, Kızılay Sinop Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu, Başkan Vekili Yakup Üçüncüoğlu, Genel Sekreter Hakan Şimşek ve diğer Kızılay yöneticileri, kurum personeli ve hükümlü tutuklular katıldı.

Ceza İnfaz Kurumu'nda barındırılan erkek ve bayan hükümlü tutuklulardan ihtiyaç sahiplerinin kurum idaresince belirlenerek isimlerinin tespit edilmesiyle yaklaşık 100 hükümlü tutukluya çeşitli giyecek malzemeleri dağıtıldı.

Kurum çok amaçlı salonunda gerçekleşen yardım dağıtımında bir konuşma yapan Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Özer Duman, "İnfaz kurumlarında kalan hükümlü tutuklular da bu toplumun bir parçasıdır. Türk Kızılayı olarak, kişi ayrımı yapmadan nerede olursa olsun ihtiyaç sahibi insanları bulup onlara yardım elinizi uzatmanız kurumumuzda barındırılan hükümlü tutuklularımızı da hatırlamanız çok anlamlı ve çok memnun edici bir davranıştır. Dağıtımı gerçekleştirilen bu giysilerin yılbaşı öncesinde hükümlü tutuklulara verilmesi daha mutluluk vericidir. Bu işbirliğinin ileriki zamanlarda da devam etmesini temenni ediyorum.2016 yılı faaliyet planlarımıza personelimize yönelik kan bağışı kampanyası düzenlemeyi ekledik. Hatta kurumsal protokolümüz olan diğer kurumları da kapsayan bir kan bağışı kampanyası hedefliyoruz. Lösemili çocuk ve yetişkinler içinde bir taslak çalışmamız var. Bunu da 2016 yılı ilk çeyreğinde nihai hale getirip sizinle paylaşacağız" dedi.

Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya ise, "Türk Kızılayı ülkemizin en büyük en güçlü ve önemli kurumlarından bir tanesidir. Gerek ülkemizde yaptığı çalışmalar gerek diğer ülkelere gerçekleştirdiği yardımlarla gurur kaynağımız olmayı sürdürmektedir. Sinop Ceza İnfaz Kurumları olarak Türk Kızılayı Sinop Şubesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu güzel yardımdan dolayı Türk Kızılay'ı Sinop Şubesi Başkan ve yetkililerine teşekkür ederim. Bu tip çalışmalarımız ve işbirliği faaliyetlerimiz artarak sürecektir" diye konuştu.

Program sonunda hükümlü tutuklulara yaptıkları giysi yardımları ve Ceza İnfaz Kurumu'na yaptıkları katkılardan dolayısıyla Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu'na Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya tarafından plaket verildi.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kızılay’dan Mahkumlara Giysi Yardımı

Kızılay’dan Mahkumlara Giysi Yardımı

Kızılay’dan Mahkumlara Giysi Yardımı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim