• BIST 9710.44
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Kızılay’dan Karne Şenliği

Kızılay’dan Karne Şenliği
Türk Kızılayı Adana Şubesi, yetim öğrenciler için geleneksel olarak sürdürdüğü Karne Şenliği'ni bu yıl da gerçekleştirdi.

Türk Kızılayı Adana Şubesi, yetim öğrenciler için geleneksel olarak sürdürdüğü Karne Şenliği'ni bu yıl da gerçekleştirdi.

Türk Kızılayı Adana Şubesi'nin, Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlediği karne şenliğine çok sayıda yetim çocuk ve aileleri katıldı. Şenlikte, çocuklar kendileri için hazırlanan tiyatro ve halk oyunları gösterisini ilgiyle izledi. Eğlenceli gösterilerle keyifli vakit geçiren çocuklara daha sonra Türk Kızılayı tarafından hazırlanan karne hediyeleri, Adana Valisi Mustafa Büyük ve Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ile yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

"HER ZAMAN YANLARINDAYIZ"

Şenlikte bir konuşma yapan Adana Valisi Mustafa Büyük, şimdiye kadar yetimlerin yanı sıra ihtiyaç sahibi olan herkesin yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini kaydetti. Vali Büyük, "Türk Kızılayı, ülke genelinde ve uluslararası alanda başarılı çalışmalar yapıyor. Adana Şubesi'nin de her ihtiyaç duyulan yerde ve konuda yaralara merhem olduğunu görüyoruz. Emeği geçen tüm Kızılay çalışanlarını tebrik ediyorum" dedi.

Vali Büyük, yetim çocukların sağlanan imkanlarla kendilerini geliştirerek ileride toplum faydalı bireyler olacaklarına inandığını söyledi.

"HEPSİ BİZİM ÇOCUKLARIMIZ"

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise konuşmasında, "Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Onları ve ailelerini yalnız bırakmıyoruz. Yavrularımıza hediyelerimizi kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz. Biz alan el ve veren el arasında köprü vazifesindeyiz. Böylelikle yüreklerde kandil yakmaya devam ediyoruz. Çocukların yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bize. Yetim çocuklarımızı mutlu eden bu etkinliğimizde emeği geçenlere ve bağışçılarımıza da katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Kızılay’dan Karne Şenliği

Kızılay’dan Karne Şenliği

Kızılay’dan Karne Şenliği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim