• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

Kızılay’a Kan Bağışında Kurumlar Yarışıyor

Kızılay’a Kan Bağışında Kurumlar Yarışıyor
Türk Kızılayı Adana Şubesi Başkanı Ramazan Saygılı, toplumu, milleti "büyük bir aile" olarak gördüklerini belirterek, "Bu ailemizin hiçbir ferdi bir...

Türk Kızılayı Adana Şubesi Başkanı Ramazan Saygılı, toplumu, milleti "büyük bir aile" olarak gördüklerini belirterek, "Bu ailemizin hiçbir ferdi bir gün kan konusunda sıkıntı yaşamamalı. Bu nedenle tüm aileleri kan bağışına davet ediyorum" dedi.

Savaşta, barışta, doğal afetlerde her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Kızılay'a kan bağışları sürüyor. Türk Kızılayı Adana Şubesi'nce başlatılan kan bağışı kampanyasına vatandaşların yanı sıra çeşitli kurumlar da çalışanlarıyla birlikte katılıyor.

Kızılay'a kan bağışı yaparak destek veren bu kurumlardan birisi de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Adana İl Müdürlüğü oldu. Adana Huzurevinde, bir törenle gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç, Huzurevi Müdiresi Nurdan Avcı başta olmak üzere, kurum yöneticileri ve çalışanları tarafından kan bağışında bulunuldu.

Türk Kızılayı Adana Şubesi Başkanı Ramazan Saygılı, Yönetim Kurulu Üyeleri Niyazi Çetinkaya, Mahmut Nimet Dalkır, Reşat Karaca ve Şaban Üçgül'ün katıldığı kan bağışı kampanyası neşe içinde sürdü. Şube Başkanı Ramazan Saygılı, bağış sonrası Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç'a bir plaket verdi. Yönetim Kurulu üyesi Niyazi Çetinkaya ise Kızılay'ın rozetini taktı.

Ramazan Saygılı, Kızılay olarak sürdürdükleri kampanyaya Adanalıların ilgisinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Kan stoklarının azalmaması ve kullanılan kanın yerine konulması için bağışın sürekli olması gerektiğinin altını çizen Saygılı, "Toplumu, milletimizi, ailemiz olarak görüyoruz. Ailemizin hiçbir ferdini zor durumda bırakmak istemeyiz. Bunun için "ailemiz" dediğimiz tüm halkımızı kan bağışlamaya çağırıyoruz" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürü İsmail Kılıç ise, "Kızılayla omuz omuza faaliyetler yaparak çalışmalar yürütmek bizlerin asli görevleridir. İki kurumun çalışmaları topluma farkındalık oluşturmak aileleri kaynaştırmak içindir. Kızılay Adana Şubesi ile toplumu ilgilendiren, aileleri ilgilendiren her projede birlikte olmaktan mutlu oluruz" dedi.

Kızılay’a Kan Bağışında Kurumlar Yarışıyor

Kızılay’a Kan Bağışında Kurumlar Yarışıyor

Kızılay’a Kan Bağışında Kurumlar Yarışıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim