• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Kızılay, Bilinçlendirmeye Anaokullarından Başladı

Kızılay, Bilinçlendirmeye Anaokullarından Başladı
Türk Kızılayı Adana Şubesi ve Adana İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından yürütülen "Okudum, Oynadım, Sıra Sende Projesi"...

Türk Kızılayı Adana Şubesi ve Adana İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından yürütülen "Okudum, Oynadım, Sıra Sende Projesi" kapsamında, Sevgi Anaokulu öğrencilerine oyuncak ve kitap hediye edildi.

Projeye çeşitli okullardaki öğrenciler tarafından bağışlanan, yaş gruplarına göre sınıflandırılan oyuncak ve kitap, Sarıçam ilçesindeki Sevgi Anaokulu öğrencilerine ulaştırıldı. Güvenlik güçleri ve Kızılay görevlilerinin dağıttığı oyuncak ve kitapları alan minikler büyük sevinç yaşadı. Öğrencilere ayrıca, ailelerine ulaştırmaları için "Güvenli Yaşam Rehberi" dağıtıldı.

Sevgi Anaokulu öğrencileri, hediye dağıtımı için okullarına gelen Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik, Adana Emniyet Müdür Yardımcısı Kadir Bayram Tüylü ve Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ile diğer davetlilere, okul bahçesinde tiyatro gösterisi sundu. Afet ve olağanüstü durumlarda Türk Kızılayı ve Türk polisini canlandıran minikler, sergiledikleri performansla izleyenlerden büyük alkış aldı.

Sevgi Anaokulu'nun, yardım yapılan 30 okuldan birisi olduğunu belirten Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Türk Kızılayı ve polis teşkilatının, insanların güvenliği için çok önemli olduğunu belirtti. Saygılı, "Güvenliği sağlayabilmek için bilinçli ve tedbirli olmamız şart. Çocuklarımız okullarda öğretmenler, diğer zamanlarda da yetişkinlerin sorumluluğunda. Güvenlik konusunda çocuklarımızı bilinçlendirmeye anaokullarından başlamalıyız. Aileler ve öğretmenler de ortak bir bilinç geliştirmelidir" dedi.

2015-2016 eğitim-öğretim yılı için hazırlanan proje kapsamında çeşitli okullarda öğrenciler tarafından toplam 15 bin oyuncak ve 20 bin kitap toplandığını belirten Saygılı, "Bu oyuncak ve kitapların okullarımıza dağıtımını tamamladık. Öğrencilerimize toplamda 35 bin oyuncak ve kitap hediye edilirken, 35 bin aileye de "Güvenli Yaşam Rehberi" dağıtılmıştır" diye konuştu.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, kampanyayla ilgili bilgi almak veya bağışta bulunmak isteyenlerin, Türk Kızılayı'na 0322 457 19 23 numaralı telefondan ulaşabileceklerini kaydetti.

Kızılay, Bilinçlendirmeye Anaokullarından Başladı

Kızılay, Bilinçlendirmeye Anaokullarından Başladı

Kızılay, Bilinçlendirmeye Anaokullarından Başladı

Kızılay, Bilinçlendirmeye Anaokullarından Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim