• BIST 9079.97
  • Altın 2324.005
  • Dolar 32.3547
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Kiza Ofisleri Gerçek Ölçüleriyle Fuarda Tanıtılacak

Kiza Ofisleri Gerçek Ölçüleriyle Fuarda Tanıtılacak
Kiza Kurumsal İş Merkezi, Tüyap Adana 2016 İnşaat Fuarı'nda "gerçek ölçülerde 3+1 ofis" standıyla vitrine çıkacak.

Kiza Kurumsal İş Merkezi, Tüyap Adana 2016 İnşaat Fuarı'nda "gerçek ölçülerde 3+1 ofis" standıyla vitrine çıkacak.

Adana'nın batısında 12 blokta 990 ofis, 287 iş yeri ve 120 odalı business oteli ile çalışma hayatına değer katıp, ekonomik yaşamın çekim merkezi olacak Kiza Kurumsal İş Merkezi, 18-21 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuarda, yerli ve yabancı yatırımcılara çok yönlü tanıtılacak.

"Balak&Kurt ortak girişimi" olan Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde yer alan 51 m2, 60 m2 ve 112 m2'lik örnek ofisleri yakın zamanda proje sahasında yatırımcıların beğenisine sunacaklarını belirten Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, "Yeni ofisiniz sizi fuarda bekliyor" sloganıyla gerçekçi bir tanıtımla iz bırakacaklarını söyledi.

Aydın Kurt, dünyadaki gelişmeler incelendiğinde bir ofisi verimli kılan en önemli unsurun insanı merkeze alan, ulaşım imkanları fazla olan, teknolojik altyapısı güçlü, sosyal imkanlarıyla fark yaratan, güvenli yapıların öne çıktığını vurguladı. Aydın Kurt, "Sahip olduğu özellikler ile her türlü ihtiyaca hizmet eden, bulunduğu bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek Kiza Kurumsal İş Merkezi, insanı merkeze alarak çalışma hayatına farklı bir bakış açısı getirecek" dedi.

GELECEĞİN OFİSLERİ BUGÜNDEN TASARLANDI

Geleceğin ofislerini bugünden tasarladıklarını kaydeden Aydın Kurt, Kiza'nın; 5 bine yakın işyerinin faaliyet gösterdiği, ekonomiye yön veren kurum ve kuruluşların yeni hizmet binalarının projelendirildiği bölgenin merkezinde yer aldığını bildirdi. Kurt, "Adana Sanayi Odası'nın ardından Adana Ticaret Odası, Çukurova Kalkınma Ajansı, Türkiye İstatistik Kurumu, Adana Müftülüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu'nun da yeni hizmet binalarını D 400 paralelinde projelendirdi. Hem kurumsal, hem prestijli Kizada, bu eksenin merkezinde en verimli çalışma ortamı sunacak" diye konuştu.

Gün ışığından en iyi şekilde yararlanacak şekilde tasarlanan projede her ofis ve iş yerinin özellik ve avantajları olduğunu ifade eden Aydın Kurt, ofis ve iş yerlerinin iç mimarisini de müşterilerin talebine göre şekillendirdiklerini bildirdi.

SEKTÖRLERİN BULUŞMA NOKTASI

Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde; bankacılık, sigorta, eğitim, sağlık, özel güvenlik, birlikler, dernekler, sendikalar, reklam, lojistik, mühendislik, muhasebe, gümrük müşavirliği, danışmanlık hizmetleri veren gruplar yer alacak. Kiza Kurumsal İş Merkezi; elektrik, elektronik, bilişim, tekstil, mobilya, gıda, yiyecek ve içecek, plastik, ambalaj, kimya, metal sanayi, endüstriyel ürünler, otomotiv gibi sektörlerin bölgesel ve ulusal markalarına da ofis, home ofis ve iş yeri ortamı sunacak.

AVM tarzındaki modern iş merkezi bünyesinde 1200 adet aracın park edebileceği 50.000 m2 kapalı ve 900 araçlık açık otopark bulunuyor. 20 metre genişliğinde, 221 metre uzunluğunda, ortada refüj bulunan gidiş- gelişli ana cadde, buna dikey kesişen 15 metre genişliğinde, 100 metre, 112 metre ve 126 metre uzunluğundaki yollar sorunsuz ulaşım sağlıyor.

Kiza Ofisleri Gerçek Ölçüleriyle Fuarda Tanıtılacak

Kiza Ofisleri Gerçek Ölçüleriyle Fuarda Tanıtılacak

Kiza Ofisleri Gerçek Ölçüleriyle Fuarda Tanıtılacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim