• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Kız kardeşlerin akıl almaz cinayeti

İzmir 2 kızkardeş, kendilerine baskı yaptığını öne sürdükleri anneleri Gülseren Süngü'nün elektro şok cihazıyla başına vurup bayılttıktan sonra bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.
Olay, sabah saat 07.00 sıralarında, ilçeye bağlı Yeni Mahalle 525 Sokak'ta meydana geldi. Bir süre önce üçüncü eşinden boşandıktan sonra iki kızıyla birlikte yaşamaya başlayan ve birahanede garson olarak çalışan Gülseren Süngü (39), mesai bitimi sabaha karşı saat 03.00 sıralarında evine gitti. İddiaya göre bir süre sonra minibüs şoförü olan erkek arkadaşı E.Ş.'ye (27) 'İbo gelecek, benden habersiz eve gelme' yazılı telefon mesajı geldi. İlerleyen saatlerde E.Ş. tüm aramalarına rağmen Gülseren Süngü'den cevap alamadı. 
 
15 BIÇAK DARBESİ
 
Olaydan şüphelenen, E.Ş. eve gittiğinde Gülseren Süngü'yü kanlar içinde yerde yatarken buldu. Telefonla polisi ve Süngü'nün kızları Şeyda P (19) ve B.P.'yi (17) aradı. İhbar üzerine eve gelen polis ve acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, Gülseren Süngü'nün özellikle göğüs bölgesi olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 15 bıçak darbesiyle olay yerinde öldüğü belirlendi. 
 
ŞÜPHELİ HAREKETLERİ
 
Evde, olay yeri inceleme ekipleri delil aradı. cinayet dedektifleri E.Ş.'ye atılan mesaj üzerine Süngü'nün önceden arkadaşlık ettiği 2 kişi, E.Ş., ölen kadının kızları Şeyma P. ve B.P.'yi şüpheli olarak sorguya aldı. Sorgularında Şeyma P. v B.P., annelerinin sabah saatlerinde para verip 'İzmir'e gezmeye gidin' dediğini ve evde bulunmadıklarını söylediler. Sorguda B.P.'nin şüpheli hareketleri ile sağ ayağının topuğunda kan lekesi fark edilince ekipler bunun üzerinde yoğunlaştı. Kan örneğini incelemeye gönderen ekipler, kızları da çapraz sorguya aldı. 
 
ANNEM BASKI YAPIYORDU
 
İki kız kardeşin sorguda cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Şeyma P. ve B.P.'nin verdiği ifadelerinde, "Annem bize sürekli eve gelip gitme konusunda baskı yapıyordu. Önce bir elektro şok cihazı aldık. Sabah eve gelince cihazla elektrik verdik. Bayılmayınca elimizdeki cihazla başına vurduk. Bayılınca da bıçakladık. Ardından cihazı ve bıçağı eve 500 metre mesafedeki çöp konteynırının içine attık" dediği belirtildi. 
 
BIÇAK BULUNDU
 
İtiraf üzerine cinayet masası ekipleri verilen adresteki çöp konteynırın içinde arama yaptı. Aramada şok cihazı ile cinayette kullanılan bıçak bulundu. Gözaltına alınan diğer 3 şüpheli ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Şeyma P. ve B.P.'nin ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek. 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim