• BIST 9548.09
  • Altın 2497.076
  • Dolar 32.4874
  • Euro 34.5389
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Kız Kardeşini Öldüren Zanlı Tehditler Savurdu

Kız Kardeşini Öldüren Zanlı Tehditler Savurdu
Adana'da kız kardeşini ve onun arkadaşını sokak ortasında öldüren katil zanlısı polisin yaptığı operasyonda yakalandı.

Adana'da kız kardeşini ve onun arkadaşını sokak ortasında öldüren katil zanlısı polisin yaptığı operasyonda yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı, "Namusumu temizledim, pişman olacağım bir şey yapmadım, o x şahsı cezaevinden çıktığımda bastonlu da olsam öldüreceğim. O x şahıs kendini biliyor" diyerek tehditler savurdu.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri 3 Şubat 2016 tarihinde kız kardeşi Yıldız Tongul ve onun erkek arkadaşı Murat Uygun'u sokak ortasında tabanca ile öldürüp kaçan zanlı Sabri U.'nun, Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'nde bir evde saklandığını tespit etti. Polis hemen adrese giderek evin etrafını sardı. Polis daha sonra da eve baskın düzenledi. Baskında polis Sabri U. ile birlikte Mersin'in Tarsus ilçesinde 2 Aralık 2015 tarihinde cinayet işleyen Remzi E. ile U.E.'yi de gözaltına aldı. Bu iki kişi Tarsus polisine teslim edildi.

Sabri U. ise Adana Emniyetine götürülerek sorguya alındı. Sabri U. sorgusunda kendisinin cezaevinde olduğunu bu sırada kendisini görmeye gelenlerin kız kardeşinin ağabeyi ve yengesi tarafından kötü yola düşürüldüğünü, buna da arkadaşı Murat Uygun'un yardımcı olduğunu öğrendiğini belirterek, "Bir gün izinli olarak cezaevinden çıktım. Hemen daha önce yanımda çalıştırdığım ve kız kardeşimi emanet ettiğim Murat Uygun'un yanına gittim. Onun kız kardeşimle bir ilişkisi olup olmadığını sordum bana "yok" dedi ama inanmayarak kardeşimi de alıp bunları yüzleştirdim. Bu sırada kardeşim bana ağlayarak kendisine Ankara'daki ağabeyimin ve yengemin fuhuş yaptırdığını söyleyince çok sinirlenerek önce Murat'ı ardından Yıldız'ı vurup kaçtım. Beni yakalamasaydınız iki kişi daha vuracaktım. Bunlar ağabeyim ve yengem olacaktı. Beni yarım bıraktınız" dediği öğrenildi.

Zanlının ilk yakalandığında da polise "Beni yakalamayın işim yarım kaldı, neden yakaladınız namusumu temizlemem gerekiyor" dediği öğrenildi.

Zanlı sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzeri adli tıp birimine gönderildi. Zanlı burada basın mensuplarının sorusunu üzerine, "Namusum için yaptım, namusumu temizledim. Ben kız kardeşimi arkadaşıma emanet etmiştim emanete ihanet etti. Ben bu zamana kadar pişman olacağım hiçbir şey yapmadım. O x şahsı 70 yaşında da olsam öldüreceğim, nefesim ensende olacak seni de götüreceğim. O x şahıs kendini biliyor. 80 yaşında bastonla da çıksam seni öldüreceğim" dedi.

Sabri U. daha sonra adliyeye götürüldü.

Kız Kardeşini Öldüren Zanlı Tehditler Savurdu

Kız Kardeşini Öldüren Zanlı Tehditler Savurdu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim