• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Kız Çocuğuyla "Şişe Çevirip" Birlikte Oldular

Kız Çocuğuyla "Şişe Çevirip" Birlikte Oldular
Adana'da sosyal paylaşım sitesinden tanıştıkları kız çocuğu ile "şişe çevirmece" oynayarak birlikte oldukları ve çıplak fotoğraflarıyla tehdit ettikleri...

Adana'da sosyal paylaşım sitesinden tanıştıkları kız çocuğu ile "şişe çevirmece" oynayarak birlikte oldukları ve çıplak fotoğraflarıyla tehdit ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 kuzen tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Lise öğrencisi 15 yaşındaki R.Y., U.C.Ş. (19) ile sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştı.

Bir süre sonra R.Y. ile U.C.Ş. arkadaşlığını ilerleterek Adnan Menderes Bulvarı'nda gece yarısı buluştu. Bu buluşmaya U.C.Ş., kuzeni F.K.'yi de (21) getirdi.

Gençler buluşma sırasında, "şişe çevirmece" olarak bilinen ve şişenin ucu kimi gösterirse onun dediğini yapmak zorunda olunduğu oyunu oynamaya başladı.

Oyunda kazanan U.C.Ş., R.Y.'ye cinsel birliktelik teklif etti. İddiaya göre, U.C.Ş. ile R.Y. oyun sonunda birlikte oldu.

Daha sonraki günlerde de Facebook ve diğer sosyal paylaşım siteleri üzerinden görüşmeye devam eden U.C.Ş. ve R.Y. birbirlerine çıplak fotoğraflarını gönderdi.

U.C.Ş., daha sonra çıplak fotoğraflarıyla R.Y.'yi tehdit edip cinsel birlikteliğe zorladı. Bu yöntemle kız çocuğu defalarca U.C.Ş. ile birlikte oldu. Daha sonra kuzeni F.K. de R.Y'yi tehdit edip birlikte oldu.

Bu duruma dayanamayan R.Y. polise gidip U.C.Ş. ve R.Y.'den şikayetçi oldu. Şikayet üzerine polis iki zanlıyı da yakaladı.

U.C.Ş.'nin, kız çocuğu ile sevgili olduklarını, sonra şişe çevirmece oynamaya gittiklerini, burada kendisiyle birlikte olduğunu, kız çocuğunun o zaman yaşını kendisine 18 olarak söylediğini kimseyi tehdit etmediğini söylediği öğrenildi.

F.K.'nin ise kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girmediğini söylediği öğrenildi.

Emniyette ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen kuzenler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kız Çocuğuyla "Şişe Çevirip" Birlikte Oldular

Kız Çocuğuyla "Şişe Çevirip" Birlikte Oldular

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim