• BIST 9792.13
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Kız arkadaşı ile cezaevinde evlendi

Kız arkadaşı ile cezaevinde evlendi
Bursa'da bir sanık, laf attıkları için uğruna bir kişiyi bıçaklayarak öldürüp, bir kişiyi de yaraladığı iddia edilen sevdiği kızla cezaevinde evlendi.

Bursa'da bir sanık, laf attıkları için uğruna bir kişiyi bıçaklayarak öldürüp, bir kişiyi de yaraladığı iddia edilen sevdiği kızla cezaevinde evlendi.

Geçtiğimiz Eylül ayında Merkez Osmangazi İlçesi Nalbantoğlu Caddesi'nde meydana gelen olayda M.B., yanındaki kız arkadaşı M.T.'yi rahatsız ettiğini iddia edilen, Fuat Birel'i bıçaklayarak öldürüp, İ.Ç.'yi ise yaraladı. Daha sonra bir polis merkezine giden M.B. teslim oldu.

UĞRUNA CİNAYET İŞLEDİĞİ SEVGİLSİYLE CEZAEVİNDE EVLENDİ

Hakkında, Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "kasten adam öldürmek ve adam öldürmeye teşebbüs" suçlarından müebbet ve 20 yıl hapsi istenen tutuklu sanık M.B.'nin yargılanmasına başlandı. Sevgilisi olduğu kız arkadaşı ile daha sonra cezaevinde evlendiğini belirten M.B., "Maktul, Fuat Birel olay tarihinde, kız evlenmeyi düşündüğüm M.B.'yi bir bayan arkadaşı aracılığıyla haber gönderiyordu. Beni bırakıp onunla çıkması halinde kendisine çok güzel hayat vaat ediyordu. Olay günü de M.B. ile çarşıya, alışverişe çıktık. Çarşıda karşılaştığımız Fuat Birel ve İ.Ç. bize demir borularla saldırdı. Arbede sırasında Fuat Birel'in belindeki bıçağı alıp rastgele salladım. Sonra polis merkezine giderek teslim oldum. Daha sonra ikisinin de yaralandığını, Fuat'ın ise öldüğünü öğrendim. Amacım onları öldürmek değil, kendimi savunmaktı" dedi.

"ONUNLA ÇIKSAYDIM DİŞLERİMİ YAPTIRACAKTI"

Tanık olarak dinlenen M.T. ise, M.B. ile evlenmeyi düşündüğü sırada, daha önceden tanıştığı Fuat Birel'in kendisini rahatsız ettiğini belirterek, "Bir bayan arkadaşı aracılığıyla 'M.T.'yi seviyorum. M.B.'yi bırakıp benimle çıksın. Ona çok güzel bir hayat yaşatacağım. Ayrıca dişlerini de yaptıracağım' diye haber gönderiyordu. Bu söylediklerini M.B.'ye söyledim. Bana, 'Kafanı takma. Ben kendileri ile konuşurum. Senden özür dilerler' dedi. Olay günü M.B. ile alışverişe çıkmıştık. Karşımıza çıkıp, M.B.'ye demir borularla saldırdılar. Yardım istemek için ayakkabıcı dükkanına girdim. Çıktığımda M.B. olay yerinden uzaklaşıyordu. Elinde bıçak veya silah yoktu. Yaralılar yerde yatıyordu" diye konuştu.

"KAVGAYI AYIRMAK İSTERKEN YARALANDIM"

M.B.'nin arkadaşı Fuat Birel'i bıçaklayarak öldürdüğünü ifade eden İ.Ç. ise, "Kavgayı ayırmak isterken yaralandım. M.B.'den şikayetçiyim" açıklamasını yaptı.

Öldürülen Fuat Birel'in annesi H.B. ise, oğlunun öldürülmesine sebep olan olay ile ilgili bilgisi olmadığını ancak, M.B.'ye en ağır cezanın verilmesini istedi.

Dava, eksik evrakların beklenmesi, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim