• BIST 9008.98
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

"Kıvanç Tatlıtuğ gibi olmak istiyorum"

"Kıvanç Tatlıtuğ gibi olmak istiyorum"
Survivor'ın efendi çocuğu Anıl ile sizler için keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Biz sorduk o cevapladı, işte Anıl'la ilgili merak ettikleriniz.

Survivor'ın efendi çocuğu, gençlerin gözdesi Anıl Tetik... İyi bir başlangıç yapmasına rağmen All Star'da ayağı kırıldı. Ancak yılmadı; hırsıyla, azmiyle yarışmaya devam etti. Hayranlarının desteği de hiç eksik olmadı. Elendikten sonra Türkiye'ye dönen Anıl'la Bahçeşehir'de buluştuk. Sorularımı içtenlikle cevapladı. 'Ada'da neler yaşadı, hedefleri neler, gelin detayları kendi ağzından dinleyelim... 

Survivor sonrası neler yapıyorsun?
Daha çok yeni olduğu için Survivor'dayken hayalini kurduğum birçok şeyi gerçekleştiriyorum. Yemek yemek, eşimi dostumu görmek, arkadaşlarımla vakit geçirmek... Onun haricinde yarım bıraktığım oyunculuk derslerime ve okuluma devam edeceğim. 
Yeni sezonda teklif var mı?
Şu an teklifleri değerlendirme sürecindeyim. İyi işlerde yer almak istediğim için acele etmiyorum. Fikir alışverişi yaparak bazı değerlendirmeler yapıyorum. 2012'den sonra çok güzel teklifler gelmişti ama hemen bir işe atlamak istemedim. Sadece kendimi ve oyunculuğumu geliştirmek istedim. 
Sence iyi bir oyuncu nasıl olmalı?
Aslında oyunculuğun ne olduğunu şu an tanımlayamam. Çünkü, benden çok kabiliyetli insanlar var. Ama eğitimden öğrendiğim kadarıyla; üzüntüyü de sevinci de kendi hayatımdan örneklendirerek oynuyorum. Bana göre oyuncu; rol yapan, sahte davranan biri olmamalı. Kendi gibi, doğal olmalı. 
Örnek aldığın biri var mı?
Tabii ki Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu. Başarılı ve örnek karakterler. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ benim için büyük önem taşıyor. Onun gibi davranmak, onun gibi olmak istiyorum.
Başarının sırrı nedir sence?
Hayal kurup hedef belirlemek. O zaman insan istediği her şeyi yapar. Mesela; motorsiklet yarışlarına 100 kilo olduğum için giremiyordum. Babamın "zayıflarsan motor alırım" şartıyla 4 ayda 25 kilo verdim ve motora binmeye hak kazandım. Hedefime kilitlendim, çok çalıştım ilk senemde şampiyon oldum. İsteyince başarılmayacak şey yoktur.
Acun Ilıcalı benim için büyük bir şans
Acun Ilıcalı'nın elinin değdiği herkes bir yerlere geliyor. Sizde durum nasıl oldu? Acun Ilıcalı hayatınızda ne değiştirdi?
Acun abinin yaptığı her proje mükemmel oluyor. Allah bozmasın. Dolayısıyla bu projelerde yer alan insanlar da ister istemez yükseliyor. O, bizim için büyük bir şans. Hem akıllı hem iyi. Çok seviyorum. Herkese abi gibi yaklaşır. Onun sayesinde bir yerlere geliyoruz.
Ayağınızın son durumu nasıl?
İyi, çok şükür. Kemikte bir sıkıntı yok. Ödem ve bağlarda pürüzler var. Onları da zamanla ve fizik tedaviyle geçireceğiz. Spor yaparak kuvvetlendiriyorum. Survivor gibi sert bir yarışmadan sonra oyunlarda atlayıp zıplamam da beni çok zorladı. İnsanlar bana soruyor, "Sen o ayakla nasıl yaptın?.." İnanın bir cevap veremiyorum. 

Ayağın kırıldığı an ne hissettin?
Düştüğümde ayağımdan değişik bir ses duydum. 5 saniye bir şey anlamadım. Ayağımı kontrol etmeye çalıştım, oynatamadım. O an kırıldığını anladım. Doktorumuz hemen müdahale yaptı. O da kötü olduğunu gördü. Hemen hastaneye götürdüler. Bir ara bayıldım, acıdan dolayı. Gözlerimi açtığımda hastanedeydim.
'Ada'da nasıl vakit geçiriyordun?
Mecburen barakada yatıp ayağımı yukarıda tutmam gerekiyordu şişliğin inmesi için. Sıcağa çıkmamam gerekiyordu. Kumda yürümem inanılmaz zordu. Çok zor günler yaşadım. Allah kimsenin başına vermesin. Gece, gündüz hiç fark etmiyor. Bir yere gitmek istiyorsun, gitmeye mecalin olmuyor. Merve Aydın, Pascal Nouma ve Almeda çok destek verdi. Onların hakkını nasıl öderim bilmiyorum.
Ayağın kırıldığında gitmek istedin mi?
Bazen geceleri yatarken bıraksam mı bırakmasam mı diye çok düşündüm. Pes etmiş olmamak için kendimi sakinleştirdim ve bırakmadım. Aileme söz vermiştim. 
Bu davranışın belki de SMS'ini de etkilemiştir?
Tabii ki, hep destek oldular. Ayağım kırıldığında bile SMS'te birinci olmuştum. Ama adada kalmamızı, ödülleri kazanmamızı sağlayan oyunlar.. Ayağımdan dolayı performansımı iyi gösteremediğim için bir süre sonra SMS'lerim düştü ve elendim.
Ahmet Dursun gitmeseydi takım olarak farklı bir konumda olabilir miydiniz?
Kesinlikle. Belki Hakan'ı, karşı grubu elerdik. Olay bambaşka bir hale gelirdi. Biz çok zorluk yaşadık Merve Aydın'la beraber. Ahmet Dursun, Almeda, Pascal Nouma gidince iyice üzerimize geldiler. 
Hakan nasıl biri?
Özünde iyi biri. Survivor'ın oyun olduğunun farkındaydı. Kendine göre hamleler, stratejiler geliştirdi. Onun tercihidir. Uzun uzun sohbet ettiğimiz de olmuştur. Orada yaptıkları orada kaldı, bitti gitti. 
Hakan röportajlarında 'Anıl kazanırsa haksızlık olur'; Merve Oflaz ise 'Anıl ajiitasyon yapıyor, oynuyor' dedi. Bunlara bir cevabın var mı?
Desinler. Orada o acıyı yaşayan bilir. İnsanlar nasıl mücadele ettiğimi gördü ve biliyorlar da... 
Kendinde sevmediğin bir özelliğin var mı?
Hızı sevdiğim için hayatı da hızlı yaşamaya çalışıyorum. Bu tehlikeli. Bir de heyecanlandığım zaman hızlı konuşuyorum. Bir tek onu sevmiyorum.
Sevdiklerine bayram mesajın var mı?
Bayramlarda küsler barışıyor, aileler bir araya geliyor. Buna çok seviniyorum. Aslında normal zamanda da yapılabilir. Ama bayramlar bahane oluyor. Bu bayramda küsler barışsın, ailelerin hepsi bir araya gelsin. 



ANNEM GİYDİRİR
Giyimin özenli. Stil danışmanın var mı?
Babamı da, kardeşimi de, beni de annem giydirir. Alışverişte bir şey beğensem de anneme göstermeden alamıyorum.

Hayran kitlen oldukça fazla, özellikle genç kızlar.. Nasıl hissediyorsun?
İnsanların sevgisine layık olmak inanılmaz bir duygu. Bir yere gittiğimde çay kahve içer, sohbet ederim. Hiçbirini kırmak istemem; kırmadım da. Ben de onlardan biriyim. Survivor'a gidip tanınmak beni değiştirmez. 

ANIL'I TANIMA KILAVUZU
1990 İstanbul doğumlu. Haliç Üniversitesi'nde Amerikan Kültür ve Edebiyatı okuyor. Milli sporcu. 2010-11 yılları arasında Türkiye ile Almanya'da motorsiklet şampiyonlukları var. Hızı ve riski seven biri. 2012 Survivor'dan sonra hayatı bambaşka bir yere gitti.

Diğer Haberler
  • "Kolay gelsin alayınıza"28 Mayıs 2023 Pazar 23:20
  • Cannes'da ödül alan Merve Dizdar yurda döndü: Hızlıca oyumu kullanmaya gidiyorum28 Mayıs 2023 Pazar 17:20
  • Tatlıtuğ'a sandık başında yoğun ilgi28 Mayıs 2023 Pazar 17:00
  • Yapay zeka 'insanlık ayıbı'22 Mayıs 2023 Pazartesi 16:00
  • Tarkan’dan 100. yıl marşı19 Mayıs 2023 Cuma 17:20
  • "Uykulu olduğum için dolandırıldım"18 Mayıs 2023 Perşembe 12:00
  • Görkemli düğün! Merve İpek ile Fırat Oruç evlendi!12 Mayıs 2023 Cuma 15:40
  • Tülin Şahin'e velayet şoku10 Mayıs 2023 Çarşamba 10:20
  • F1 pilotu Charles Leclerc, İstanbul'a gelecek09 Mayıs 2023 Salı 10:52
  • Tarkan oyunu kullandı08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:50
  • ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim