• BIST 9530.47
  • Altın 2478.029
  • Dolar 32.4426
  • Euro 34.705
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Kıskançlık Cinayetinin Zanlısı Tutuklandı

Kıskançlık Cinayetinin Zanlısı Tutuklandı
Zonguldak'ta önceki gün anne ve oğlu ile evde bulunan bir kadını silahla öldüren Hasan K., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak'ta önceki gün anne ve oğlu ile evde bulunan bir kadını silahla öldüren Hasan K., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Çınartepe Mahallesi Baruthane Sokak üzerindeki bir evde önceki gün iki kadın ve bir erkek cesedinin bulunmasının ardından Asayiş Büro ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Başlarından birer kurşun ile hayatını kaybedenlerin 56 yaşındaki Hilmiye Demirtürk, 34 yaşındaki oğlu Burak Demirtürk ve 38 yaşındaki Safiye Geyik olduğunun belirlenmesi üzerine olayın faili aranmaya başlandı.

Ekiplerin geniş çaplı soruşturması sürerken, Burak Demirtürk'ün arkadaşı Hasan K.'nin izine rastlandı. Olayı Hasan K.'nin işlemiş olabileceği ihtimali üzerine soruşturmayı derinleştiren ekipler, zanlının olay yerinden 200 metre uzaklıkta terk ettiği araca ulaştı. Araçta da parmak izi alan ekipler gün boyu Hasan K.'yi her yerde aradı.

Olayın ardından geceyi bir evde geçirdiği öğrenilen Hasan K., ertesi sabah polise teslim olarak pişman olduğunu söyledi. Safiye Geyik ile evlilik hazırlığında olduğunu söyleyen Hasan K., Safiye ile Burak arasında duygusal yakınlaşma olmasından şüphelendiğini anlattı. İddialara göre, olay günü sabahı da durumu Safiye ve Burak'a sordu; çelişkili cevaplar alınca yanında getirdiği silahla önce ikisine, ardından da Burak Demirtürk'ün annesi Hilmiye Demirtürk'e ateş etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nün titiz çalışması sonucunda soruşturması tamamlanan Hasan K., sabah saatlerinde Site Mahallesi'nde bulunan Atatürk Devlet Hastanesi Ek Binası'na getirildi. Burada sağlık kontrolünden geçirilen Hasan K., geniş güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. Cumhuriyet Savcısı'na ifade veren Hasan K., adliye girişinde gazetecilerin "Cinayeti neden işlediniz? Pişman mısınız?" sorusunu yanıtsız bıraktı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Hasan K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim