• BIST 9068.98
  • Altın 2324.567
  • Dolar 32.3719
  • Euro 34.9559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Kıskançlık Cinayeti Hakim Karşısında

Kıskançlık Cinayeti Hakim Karşısında
Geçtiğimiz yıl Eylül ayında 6 aydır birlikte yaşadığı Suriyeli Diya Hudra'yı iki yaşındaki oğlunun gözleri önünde 20 yerinden bıçaklayarak öldüren...

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında 6 aydır birlikte yaşadığı Suriyeli Diya Hudra'yı iki yaşındaki oğlunun gözleri önünde 20 yerinden bıçaklayarak öldüren bakkal K.T. hakim karşısına çıktı. Kıskançlık nedeniyle işlenen cinayetin tutuklu zanlısı K.T. akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

Merkez Osmangazi İlçesi Soğanlı Mahallesi Mahmudiye Sokak'ta geçtiğimiz yıl Eylül ayında 5 katlı binanın altındaki bakkalı işleten ve üst katındaki evde oturan 4 çocuk babası K.T. (62), iç savaştan kaçarak Bursa'ya gelen bir çocuk annesi Diya Hudra (32) ile dini nikahla birlikte yaşamaya başladı. K.T. ile Suriye'deki savaşta eşini kaybeden Diya Hudra arasında bir süre önce kıskançlık yüzünden şiddetli tartışmalar yaşanmaya başlandı. Olay günü Diya Hudra'nın hasta olan 2 yaşındaki oğlu Yusuf'un iğnesini yaptırıp eve dönen çift tartışmaya devam etti. Yaşlı adam Suriyeli kadını 2 yaşındaki oğlunun gözleri önünde 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Nikahsız eşini öldürdükten sonra cesedinin başında 19 adet sigara içen K.T. evden bir kilometre uzaklıkta Fatih Mahallesi'ndeki bir okulun bahçe duvarı önünde çömelmiş vaziyette ağlarken gözaltına alındı.

Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesinde "Kasten adam öldürmek" suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan ve 5 aydır tutuklu bulunan K.T. savunmasında, "Bir anlık sinirimin kurbanı oldum. Ben artık Diya ile ilişkimi bitirmek istiyordum. Bunu ailesine de söyledim çok üzgünüm. Olay günü Diya'nın hasta olan oğlu Yusuf'un iğnesini yaptırmak için Hastaneye gittik. Eve gelince tartışma devam etti ne olduğunu anlayamadım" diye konuştu. Mahkemeye Diya Hudra'nın erkek kardeşi Ahmet Hurda da katılarak, "Ablamı öldüren bu adamdan şikayetçiyim" dedi.

Mahkeme heyeti eksik evrakların tamamlanması ve K.T.'nin akıl sağlığının belirlenmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yüksek güvenlikli mahkum koğuşuna konularak tedavisinin yapılması için sevk edilmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Kıskançlık Cinayeti Hakim Karşısında

Kıskançlık Cinayeti Hakim Karşısında

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim