• BIST 9659.17
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

“Kişiselleştirilmiş Turlar İle 365 Gün Özgür Tatil”

“Kişiselleştirilmiş Turlar İle 365 Gün Özgür Tatil”
Cafe Tur Direktörü Barış Y. Aygün, Türkiye'de ve dünyada ilk defa hayata geçirdikleri yeni nesil "Akıllı Paket Tur Sistemi" ile misafirlerinin hiçbir...

Cafe Tur Direktörü Barış Y. Aygün, Türkiye'de ve dünyada ilk defa hayata geçirdikleri yeni nesil "Akıllı Paket Tur Sistemi" ile misafirlerinin hiçbir sınırlandırmayla karşılaşmadan, 365 gün boyunca; uçuş saatinden, konaklayacağı otele, gideceği havalimanından, döneceği havalimanına, transferinden, rehberlik hizmetine kadar sunduğumuz sınırsız alternatif ile özgür tatilin keyfini süreceklerini söyledi.

Teknolojinin bütün dünyayı olduğu gibi insanların da hayat tarzını değiştirdiğini belirten Cafe Tur Direktörü Barış Y. Aygün, turizmin de bununla birlikte tüm yapısını tamamen değiştirdiğini söyledi. Tatilcilerin artık tur operatörlerinin kendilerine sunduğu tarih ve otellerle kısıtlanmak ve katılım gösterecekleri turların iptal olma ihtimalini göze almak istemediklerini vurgulayan Aygün, "Teknoloji ve inovasyona yaptığı yatırımın meyvesi olan "Akıllı Paket Tur Sistemi'ni kullanıcılarımızın beğenisine sunuyoruz" dedi.

2010 yılına kadar turizm müşteri profilinin, grup turları daha tercih edilir bulduklarını söyleyen Aygün, "2010 yılından bu yana hızla değişen müşteri profili, artık tam olarak hangi hizmeti aldığını bilmek ve kendi tatilini kendisi planlamak istiyor. Cafe Tur tatilcilerin bu haklı talebine "Akıllı Paket Tur Sistemi" ile cevap verdi" diye konuştu.

Cafe Tur Direktörü Barış Y. Aygün: "Türkiye'de ve dünyada ilk defa hayata geçirdiğimiz Akıllı Paket Tur sistemimizle; yalnızca belirli bir tarih aralığı, destinasyon ve kontenjanla sınırlı sunulan turlar yerine, misafirlerimize ve acentelerimize 140'tan fazla tatil destinasyonuna 2 gece ile 15 gece aralığında, yüzde 100 çevrimiçi ve eş zamanlı rezervasyon yapabilecekleri ve en önemlisi 365 gün kesin hareketli, 89 binin üzerinde otel ve 260'a yakın havayolu firmasıyla birlikte (inanılması çok güç olsa da) 150 bin farklı tur alternatifi sunuyoruz. Bu yeni nesil Akıllı Paket Tur Sistemimizle, acentelerimiz ve misafirlerimiz hiçbir sınırlandırmayla karşılaşmadan, 365 gün boyunca; uçuş saatinden, konaklayacağı otele, gideceği havalimanından, döneceği havalimanına, transferinden, rehberlik hizmetine kadar sunduğumuz sınırsız alternatif arasından, bütünüyle kendisinin oluşturacağı bir yurt dışı seyahatini deneyimlemiş oluyor" ifadelerini kullandı.

“Kişiselleştirilmiş Turlar İle 365 Gün Özgür Tatil”

“Kişiselleştirilmiş Turlar İle 365 Gün Özgür Tatil”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim