• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Kışanak, Star’ı yalanladı: Allah’tan korkmayan, kuldan utanmayan zihniyet

Kışanak, Star’ı yalanladı: Allah’tan korkmayan, kuldan utanmayan zihniyet
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, Star gazetesinde yer alan iddiaları yalanladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, Star gazetesinde yer alan iddiaları yalanladı. Kışanak, "77 gündür hiç kimsenin giremediği bir mahalleye ve bölgeye gitmiş olduğumu, tehdit edildiğimi, alıkoyulduğumu iddia etmek halkın aklıyla alay etmektir." dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, Star gazetesinin bugünkü sayısında yer alan, "PKK Kışanak'ı bodruma hapsetti, DBP'li Kışanak'a PKK ayarı" başlıklı haberle ilgili açıklama yaptı. Kışanak, "Sokağa çıkma yasağının uygulandığı, çatışmaların olduğu ve kimsenin giremediği Sur'a ne gittim ne de gitmem mümkündür. Ne kimse tarafından alıkoyuldum ne de tehdit edildim. 77 gündür hiç kimsenin girişine izin verilmediği bir bölgeye ve mahalleye gitmiş olduğumu iddia etmek halkın aklıyla alay etmektir. Günlerdir söz konusu gazete ve havuz medyasında, şahsım ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin kurumsal kimliğine yönelik yalan haberler yapılıyor. Gazetecilik ahlakı ve etik ilkeleriyle uyuşmayan, iftiralarla itibarsızlaştırmaya, hedef göstermeye, müdahale için zemin oluşturmaya yönelik bu yalan ve iftira bültenlerine gazetecilik demek gerçekten mümkün değildir." diye konuştu.

"ALLAH'TAN KORKMAYAN KULDAN UTANMAYAN BİR ZİHNİYET"

"Allah'tan korkmayan, kuldan utanmayan, "Devleti de nasılsa tüm organlarıyla ele geçirdim, bana kimse dokunamaz, istediğim kişiye ve kuruma istediğim iftirayı atar, yargısız infaz ederim" diyen bir zihniyetle karşı karşıyayız." diyen Kışanak, gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkacağını ifade etti.

"HİÇ KİMSE YALANLARLA KENDİSİNİ KANDIRMASIN"

Yıllarca "Gerçekler karanlıkta kalmayacak" sloganıyla gazetecilik yapıldığına dikkat çeken Kışanak, açıklamasında şu değerlendirmede bulundu: "Doksanlı yılların bütün gerçeği büyük ölçüde gün yüzüne çıkmıştır. Hiç kimse kendi yalanıyla kendisini kandırmasın. Bugünün gerçekleri de er ya da geç açığa çıkacaktır." Kışanak, yazılı açıklamanın ardından haberi tekzip etti, suç duyurusunda bulunmak üzere girişimde bulundu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim