• BIST 9693.46
  • Altın 2507.077
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8134
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Kırtık Deresi ıslah projesine onay

Kırtık Deresi ıslah projesine onay
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz gün toplu açılış törenlerine katılmak üzere Manisa'ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı...

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz gün toplu açılış törenlerine katılmak üzere Manisa'ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Nurlupınar Mahallesinin en önemli sorunlarında birisi olan Kırtık Deresinin ıslah ile ilgili yatırım projesini onayladığının müjdesini verdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kırtık Deresi ıslahının yanı sıra 3 farklı proje ile Şehzadeler'in 59 milyon TL'lik yeni yatırımlara kavuştuğunu söyledi. Başkan Çelik, "Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu'nun Manisa ziyaretleri oldukça bereketli bir ziyaret oldu. Geçtiğimiz günlerde yapılan 231 milyon TL'lik 21 tesisin temel atma ve açılış töreninden Şehzadeler ilçemizde nasibini almış oldu. Öncelikle törenler öncesinde sayın bakanımız ile yaptığımız görüşmede Kırtık Deresi ıslahı ile ilgili sorunları iletme fırsatını bulduk. Değerli bakanımız söz konusu ıslah çalışmalarının 2017 yılı içerisinde yapılması için gerekli talimatları vermiş ve aynı anda projenin yapılması hususunda bizzat kendileri imzalamış ve bunu törenlerde de dile getirmiştir. İnşallah bu yıl içerisinde başlayacak olan Kırtık Deresi ıslah çalışmaları yıl sonuna kadar tamamlanacak ve bundan sonra Kırtık Deresi bir sorun olmaktan çıkacaktır. Değerli Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu'nun temel atması ve açılışını yaptığı projelerden 3 tanesi olan 29 milyon 400 Bin TL'ye yapılacak olan Sarma Barajı, 9 milyon 600 bin TL'ye yapılacak olan Belenyenice Barajı ve 20 milyon TL'ye yapılacak Spil Dağı Milli Parkı Sağlık Oteli projeleri ile birlikte toplamda 59 milyon TL'lik yatırım Şehzadelerimizi yakından ilgilendiren projelerdir. Öncelikle bu projelerin Şehzadelerimize kazandırılmasında bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu'na çok teşekkür ediyor, tüm yatırımların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kırtık Deresi ıslah projesine onay

Kırtık Deresi ıslah projesine onay

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim