• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Kırşehir'deki kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi

Kırşehir'deki kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi
Kırşehir'de dün sabah yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 8 kişiden 4'ünün cenazesi bugün Kırşehir...

Kırşehir'de dün sabah yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 8 kişiden 4'ünün cenazesi bugün Kırşehir merkez ve köylerde toprağa verildi.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan otopsi ve incelemelerin ardından 7 kişinin cenazesi, aile ve yakınlarına teslim edildi, bir kişi hakkında otopsi işlemlerinin sürdürüldüğü öğrenildi.

CENAZELER KIRŞEHİR VE AKSARAY'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada hayatını kaybeden Ayhan Fahri Beydoğan'ın cenazesi, Kırşehir Merkez Cacabey Camisi'de öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası, Aşıkpaşa Mezarlığı'nda toprağa verildi. Baba İsmet Beydoğan ve yakınları, cami önünde taziyeleri kabul etti. Ayhan Fahri Beydoğan'ın cenaze törenine aile ve yakınları katıldı.

Dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerden Turan Beytar'ın cenazesi Kırşehir Aşağı Humurlu köyünde, İbrahim Dağdeviren'in cenazesi Seyrek köyünde, Ramazan Yıldırım'ın cenazesi ise Kırşehir'in Akçakent ilçesine bağlı Tepefakılı köyünde defnedildi.

Öte yandan, aynı kazada ölenlerden Yasin Solak, Hikmet Çiğdem ve Fikriye Çiğdem'in cenazeleri ise Aksaray'da toprağa verildi. Otobüs kazasında hayatını kaybeden bir kişi hakkındaki otopsi işlemlerinin ise sürdüğü ifade edildi.

KENT MERKEZİNDEKİ HASTANELERDE 20 YARALININ TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Şiddetli tipi ve rüzgar nedeniyle Kırşehir-Kırıkkale karayolu Kaman yol kavşağı mevkiinde sabah 1 ve öğlen saatlerinde 2 ayrı otobüs devrilmesi sonucu trafik kazası yaşanmıştı. Sabah saatlerinde meydana gelen kazada 40 LE 121 plakalı yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 8 kişi ölmüş, 26 kişi yaralanmıştı.

Dün yaşanan 3 ayrı yolcu otobüsü devrilmesi sonucu, bu kazalarda 8 kişi ölmüş ve 84 kişi yaralanmıştı.

Edinilen bilgiye göre, bu kazalarda yaralanan ve Kırşehir'de çeşitli hastanelere kaldırılan 84 kişiden 64'ünün taburcu edildiği ve 8'i ağır olmak üzere toplam 20 yaralının tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kırşehir'deki kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi

Kırşehir'deki kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi

Kırşehir'deki kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim