• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C

Kırşehir karayolunda şiddetli tipi ve kar yağışı devam ediyor

Kırşehir karayolunda şiddetli tipi ve kar yağışı devam ediyor
Ankara- Kayseri karayolunun Kırşehir bölümünde şiddetli rüzgar, yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle yolcu otobüsleri başta olmak üzere araçlara, polis...

Ankara- Kayseri karayolunun Kırşehir bölümünde şiddetli rüzgar, yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle yolcu otobüsleri başta olmak üzere araçlara, polis ekipleri tarafından kontrollü olarak izin veriliyor.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, şiddetli rüzgar, yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle Ankara-Kayseri D-260 karayolunun Kırşehir bölümünde ulaşımın aksayarak ve güçlükle sağlanabildiğini öğrenildi.

Ankara'dan Kırşehir yönüne gelen araçların tamamı Akpınar ilçesinde ve Kayseri'den Kırşehir yönüne gelen araçlarında Mucur ve Kırşehir'de trafik ekipleri tarafından durdurulduğu bildirildi. Kırşehir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Araç geçişleri kontrollü ve gruplar halinde polis eskortu eşliğinde izin veriliyor. Kayseri istikametinden Ankara'ya gitmeye çalışan araçlara da kent merkezinden itibaren Akpınar ilçesi girişine kadar polis ekipleri eşlik ediyor" denildi.

OKULLAR 2 GÜN TATİL EDİLDİ

Öte yandan ilde kar yağışı nedeniyle okullar iki gün tatil edildi. Kırşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Alınan meteorolojik tahminler ve alınan veriler çerçevesinde, sabah saatlerinde başlayan kar yağışının etkisini gün boyu sürdüreceği beklendiğinden; 04 Ocak 2016 Pazartesi günü (bugün) Milli Eğitime bağlı ilimiz merkez ve bağlı köy okullarında okul öncesi, ilk, orta ve lise okulları ile eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime 2 gün süre ile ara verilmesi kararlaştırılmıştır."

Kırşehir Valiliğinin açıklamasında, ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile ve engelli olanların da aynı tarihte idari izinli sayıldıkları ifade edildi.

METEOROLOJİ: KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLENİYOR

Kırşehir Meteoroloji İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, meteorolojik verilere göre, bu sabah erken saatlerde başlayan tipi ve kar yağışının yarın karla karışık yağmur yağışına dönüşeceği ifade edildi. Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı havanın salı günü karla karışık yağmura dönüşeceği bildirilen açıklamada, yarından itibaren hava sıcaklığının mevsim normallerine yükseleceği ve rüzgarın, güney ve güney batı yönlerden orta kuvvette eseceği bildirildi.

Kırşehir karayolunda şiddetli tipi ve kar yağışı devam ediyor

Kırşehir karayolunda şiddetli tipi ve kar yağışı devam ediyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim