• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

Kırsalın Yüzü Şehitkamil İle Gülüyor

Kırsalın Yüzü Şehitkamil İle Gülüyor
Şehitkamil Belediyesi'nin büyük yatırımlar sağladığı yeni mahalleler, modern sosyal tesislerini kullanmanın keyfini yaşıyor.

Şehitkamil Belediyesi'nin büyük yatırımlar sağladığı yeni mahalleler, modern sosyal tesislerini kullanmanın keyfini yaşıyor. Mahalle sakinleri, Şehitkamil Belediyesi tarafından sağlanan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Hizmetlerini "eşit dağılım" ilkesine göre gerçekleştiren Şehitkamil Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile köy statüsünden mahalle statüsüne dönüştürülen yerleşim alanlarına önemli hizmetler vermeye devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi, kırsal alanda bulunan yeni mahallelere yönelik sunduğu sosyal tesis, taziye evi, asfalt, kilit taşı, temizlik gibi hizmetlerle vatandaşın takdirini kazandı. Kırsal alana yapılan altyapı ve üst yapı çalışmaları, mahalle sakinleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

MAHALLELİLER ARASINDAKİ İLİŞKİLER KUVVETLENDİ

Büyükpınar Mahalle Muhtarı Halil Terlemez, Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetlere ilişkin değerlendirmede bulundu. Yapılan hizmetlerin mahalle sakinlerinin sosyalleşmesine büyük katkı sağladığına işaret eden Muhtar Halil Terlemez, "Şehitkamil Belediyesi, mahallemizde sosyal tesis yapmak için bir çalışma başlattı. Kısa zamanda da böyle bir hizmeti bize sundu. Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'nun bütün hizmetlerinden memnunuz. Mahalle sakinlerimiz, yapılan sosyal tesiste taziyenin olmadığı zamanlarda sohbet ediyor, Kuran-ı Kerim okuyor. Bayanlar da bu sosyal tesise gelerek sohbet ediyor, sosyalleşiyor. Mahalleliler arasındaki ilişkiler kuvvetlendi. Mahalleliler arasında kaynaşma oldu. Buranın yapılması sadece taziye için değil. Halkın birbiriyle kaynaşması açısından çok güzel bir ortam oluyor. Halk da biz de bu durumdan memnunuz. Bu hizmetleri bize ulaştıran Şehitkamil Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.

TALEPLERİMİZ HEMEN DİKKATE ALINIYOR

Büyükpınar Mahalle Cami İmamı Zeynel Azarak da Şehitkamil Belediyesi'nin hizmetleriyle ilgili açıklamada bulundu. Şehitkamil Belediyesi'nden talep edilen hizmetlerin hemen karşılık bulduğunu dile getiren İmam Zeynel Azarak, "Eskiden taziyeler çadır içinde yapılıyordu. Biz, mahallemize bir taziye evinin olmasını istedik. Bu talebimizi Şehitkamil Belediyesi'ne ilettik. Şehitkamil Belediyemiz de mahallemize bir sosyal tesis yaptı. Yapılan sosyal tesisin içerisine erkek ve bayanlar için bir taziye evi yaptı. Yollarımız tertemiz. Her gün çöp arabası geliyor, gereken temizlik çalışması yapılıyor. Şehitkamil Belediyemiz, çok güzel hizmetler veriyor. Mahallemizde hiçbir eksiklik yok. Bir kaynaşma içerisindeyiz. Hizmet noktasındaki bütün taleplerimiz Şehitkamil Belediyesi tarafından hemen dikkate alınıyor ve gereği yapılıyor" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ DA HİZMETLERDEN MEMNUN

Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar vatandaşı memnun ediyor. Yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra yapılan sosyal tesis, taziye evi, asfalt, kilit taşı gibi hizmetlerle daha iyi standartlarda yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Şehitkamil Belediyesi'nin çok önemli hizmetler sağladığına vurgu yapan Büyükpınar Mahalle sakini Kazım Böcükçü, "Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallemize çok güzel hizmetler veriliyor. Allah, Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibinden razı olsun. Eskiden köylerde çamurdan geçilmiyordu. Her gün ayakkabılarımızı değiştirmek zorunda kalıyorduk. Ama şimdi her yer tertemiz" diye konuştu.

Kırsalın Yüzü Şehitkamil İle Gülüyor

Kırsalın Yüzü Şehitkamil İle Gülüyor

Kırsalın Yüzü Şehitkamil İle Gülüyor

Kırsalın Yüzü Şehitkamil İle Gülüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim