• BIST 9689.36
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Kırklareli’ne İki Yeni Proje Daha

Kırklareli’ne İki Yeni Proje Daha
Kırklareli Belediyesi, Sınır Ötesi İş Birliği kapsamında iki yeni projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

Kırklareli Belediyesi, Sınır Ötesi İş Birliği kapsamında iki yeni projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Nesebar ve Ruen belediyeleri ile iki yeni projenin hayata geçirilmesi için imzalar atıldı

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu başkanlığındaki heyet, Bulgaristan'a yapılan ziyarette Nesebar ve Ruen Belediyeleri ile iki yeni projenin hayata geçirilmesi için imzaları attı.

Bulgaristan ziyareti esnasında ilk olarak Nesebar Belediyesi'ni ziyaret eden Başkan Kesimoğlu ve heyeti, Interreg IPA Sınır Ötesi İşbirliği Bulgaristan - Türkiye Programı Birinci Teklif Verme Çağrısı kapsamında sunulacak olan Nesebar Belediyesi'nin Lider Partner, Kırklareli Belediyesi'nin ise Proje Partneri olduğu "Nesebar ve Kırklareli'nde dünya, kültürel ve doğal mirasın korunarak turistik cazibesinin arttırılması" isimli projenin imza törenini gerçekleştirdi.

Proje, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Nesebar Belediye Başkanı Nikolay Dimitrov arasında imzalandı.

Kesimoğlu başkanlığındaki heyet daha sonra Ruen Belediyesi'ni ziyaret etti. Burada da "Sınır ötesi bölgede afetleri önlemenin anahtarı ve risk yönetimi - Kırklareli ve Ruen belediyeleri arasındaki ortak yatırımlar ve en iyi uygulamalar" isimli proje Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Ruen Belediye Başkanı İsmail Osman tarafından imza altına alındı.

"KIRKLARELİ'NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEK ADINA KARARLI ADIMLAR ATIYORUZ"

Kırklareli Belediyesi olarak yeni projelerin hayata geçmesi adına kararlı adımlar attıklarını belirten Başkan Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Kırklareli'nin çehresini değiştirmek adına yeni projeler geliştirip hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bulgaristan ziyaretimiz esnasında Nesebar ve Ruen Belediyeleri ile yeni projelerimizi hayata geçirmek adına imzalarımızı attık. Nesebar ile bu ikinci projemiz olacak. Ruen Belediyesi ile üçüncü projemizi yapıyoruz" dedi.

Nesebar Belediyesi ile imzaladıkları proje ile Waldorf korusuna yatırım yapacaklarını belirten Kesimoğlu, "Bu proje içerisinde Waldorf korusu çevresinin güneş panelleri ile aydınlatılması, çevresinin taş duvar ve kafes telden çit yapılması, koru içerisinde yürüyüş yolları, çocuk oyun grupları ve fitness spor aletleri ve piknik alanı yaratacağız" diye konuştu.

Ruen Belediyesi ile üçüncü projelerini yapacaklarını ifade eden Kesimoğlu, "Sınır ötesi bölgede afetleri önlemenin anahtarı ve risk yönetimi - Kırklareli ve Ruen belediyeleri arasındaki ortak yatırımlar ve en iyi uygulamalar" isimli projemiz ile Karahıdır Korusu çevresinin güneş panelleri ile aydınlatılması ve yangın söndürme vanaları ve tesisatı yapacağız" şeklinde mücde verdi.

Kırklareli’ne İki Yeni Proje Daha

Kırklareli’ne İki Yeni Proje Daha

Kırklareli’ne İki Yeni Proje Daha

Kırklareli’ne İki Yeni Proje Daha

Kırklareli’ne İki Yeni Proje Daha

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim